çin malı iphone mt6225 wap gprs ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet süha

Üye
saol kardeş de veri hesabı gprs e girince turkcell yok napabilirim acill

morgan38

Üye
ya kanka teşekürler şu an savinçten çıldırmak üzereyim bunu çok aradım saol:oke:

zortiler

Üye
Arkadaşlar bu 1 günlük bişe bende 1 gün kullandım kullandıktn 1 gn snra bozuluo kandırıolar bizi !! cevaplayanda yok !!!!!!!!!!!!

Alminaaa

Üye
Oldu valla. Pisagoor arkadaşıma teşekkürü borç bilirim :) Çok çok teşekkürler..

ersin1274

Üye
S.A ABİLER LÜTFEN YARDIM EDİN BANA NOLUR BENDE İPHONE W910 WİLERES MARKA TELEFON VAR HATTIM ''AVEA'' BENDEKİ SORUN FARKLI TELEFONUMUN MENÜSÜNDEKİ İNTERNET KISMINDAKİ ''interne hizmeti'' BÖLÜMÜNE GİRERKEN TIKLAYINCA ''lütfen bekliyor!'' DİYOR YALVARIRIM YARDIM EDİN SAYFALARI AÇAMIYORUM BU YÜZDEN İNTERNET HİZMETİNE GİRSE GOOGLE WS AÇABİLECEM AMA GİREMİYORUM YALVARIRIM YARDIM EDİN ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM ''internet hizmeti'' BÖLÜMÜNE GİRMİYOR ACİL YARDIM NOLUNNN@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ERCOK

Üye
Mrb arkadaşlar benim çin malı iphone 4 var multimedya msjı bana geliyor ama açılmıyor bunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk..

----------Eklendi @ 17:28:13 ---------- Yazıldı @ 17:21:38 ----------

Mrb arkadaşlar benim çin malı iphone 4 var multimedya msjı bana geliyor ama açılmıyor bunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk..

Üst Alt