Çin malı iPhone 5 Video

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

Konu Sahibi
Çin malı iPhone 5 Video

Sadece 99 dolar'a iPhone 5 sahibi olmak ister miydiniz? O halde haberimize bir göz atın.

İlk olarak şunu belirtelim bu iPhone 5 tabi ki Apple firmasına ait değil. iPhone 5, şu an piyasaya bile çıkmamasına karşın taklit iPhone 5 birkaç hafta önceden piyasadaki yerini aldı. Şık ve keskin bir tasarıma sahip olan bu telefon, iOS taklidi bir işletim sistemiyle çalışıyor. iPhone 5'in taklidi bu telefonun genel özellikleri ise şöyle:

• 3.5 inç HVGA dokunmatik ekran
  • 3.2 Megapiksel kamera
  • Çift sim kart yuvası
  • Wi-Fi bağlantısı
  • Yatay klavye
Diğer akıllı telefonlarda bulunan birçok özelliği içerisinde barındıran ve HiPhone 5 adı verilen bu cihazın fiyatı ise 99 $ olarak belirlenmiş. Cihazın tanıtım videosunu kaynaktan izleyebilirsiniz.

kaynak:

Sandrake

Sandrake

Üye
Bilgi için teşekkürler

hakanes

Üye
çin işte çakmaların ülkesi xD

hoss

hoss

Üye
tasarım berbat olmuş

cenga_86

Üye
10 numara tasarımı var mersin de aldım 300tl dedi 240a aldım.güruntusune hasta oldum tabı tercıh meselesı.bence güzel neyse. dokunmatiği çok güzel uyarı led ısığı var bildiğiniz gibi yana cevirince klavye dönuyor istersenız kağıda yazı yazar gıbı msjlardda elle yazı yazıp msj atabılırsunuz. muzik h.free öndeki hoparlorden cıkıyor.tiz ağırlıklı ses veryor.sensör özellkleri filan var wifi yide unutmamak lazım.. ufak bır sorunu cıktı 4 ay sonra onu da bu sitede baska bı baska bır bölume yazdım.hoşçakalın

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
çin malı telefonların hepsinde 3.2 mp kamera var galiba :aha:

Ocean258

Ocean258

Üye
Şu telefona para vermek gercekten saflık yaa.. bu bozulsa nerde yaptıracaksın bunu.. tasarımıda gercekten kotu olmus Hi phone nedir yaa :))

HERAXIS

Üye
yaw igrenc bi tasarımı var nesi guzel anlamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt