Çin malı iphone 4 e gelen bazı mesajlar okunmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

fatihozz

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı iphone 4 e gelen bazı mesajlar okunmuyor
Sorunum başlıktada açık zaten, çin malı iphone 4 e gelen bazı mesajlar okunmuyor, Garanti internet şubesine giriş için şubenin gönderdiği doğrulama şifresi telefonda görünmüyor, ama diğer mesajlarımın hepsini görebiliyorum, neden acaba?
 
  • Beğen
Tepkiler: ballistica


begining

Üye
bu sorununuza bir cevap alabildinizmi?
 

fatihozz

Üye
    Konu Sahibi
sizdedemi var?
 

begining

Üye
evet bendede var. yeni aldım iki hafta oldu aldım ancak henüz cözmüs değilim telefonu
 

fatihozz

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olduysa garanti internet şubesinden gelen mesajlar okunmaya başladı, vodafone için gprs ayarlarını yaptım ve internete girebiliyorum ama 3d hızında değil, zannedersem wap, uygun bir zamanda 3g konuşma yapmayı deneyeeceğim.
 

duygusal_18

Üye
kardeş bende aldım çok güzel tlf ama ben int bağlanamıyorum yardım edinmnn
 

fatihozz

Üye
    Konu Sahibi
ya ne oluyor anlamıyourum garanti internet şubesinden gelen mesajlar yine okunmuyor deli olacağım her seferinde şubeye girmek için kartı çıkarıp başka telefona takmaktan canım sıkılmaya başladı böyle giderse telefonu satacağım

--------------- Ekleme ---------------

birde bu çinmalı telefon alacaklara bir uyarıda bulunayım, bu telefonlar iphone un ucuz taklidi olduğu için karizmayı zedeliyor ona göre :D telefonun iphone değil de taklidi olduğunu öğrenen insanlar sanki size daha bi garip bakmaya balşıyo :D
 

cemo07

Üye
nasılokunuyor. aynı sorun bendede var. model iphone j8. (çakma iphone 4 yani) oparatör avea. ne yapabilirim. yardımcı olursanızsevinirim.
 

mecon68

Üye
banka mesajlarını okumak için telefon bilgisayara takılı ve Yığın Bellek seçili olmalıdır. Başka yolu şimdilik yok.

--------------- Ekleme ---------------

J8 mühendislik kodu *#5253646633# buradan bişeyler yapmak istedim ama olmadı. Mesaj gelince sağ taraftan seçeneklerden mesajı silince altta gelen giden mesaj yazma seçenekleri ayarlar çıkıyor ama hala bankadan mesajlar okunmuyor.Depolama yerini telefon yaptım olmadı.Gelen mesajların hepsini sildim yine olmadı.
 


Üst Alt