çin malı i-phone wi-fi sorunu acil

Sponsorlu Bağlantılar

hhyytt

Üye
    Konu Sahibi
çin malı i-phone wi-fi sorunu acil
çin malı i-phone aldık wi-fi ile internet ağını buluyo şifre istiyor şifreyi giriyoruz ancak bağlantı kurulamıyor bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

Godfather

Godfather

Üye
ya kardeş çin malı telefon alıyorsan bunlara hazırlıklı olmalısın ama bir önerim var şifreyi kaldırıp deneyin aynı şeyi derse servisliktir(servisi varsa)

Odysseus

Odysseus

Üye
iPhone gibi bir firmanın adı kullanılarak üretilen ürünler sahtedir. Almayınız. Aldığınızda ne servisini ne de desteğini bulabilirsiniz.

Snekhers

Üye
Bak hocam bende bir tane wi-fi li aldım ama işin çözümü biraz farklı, birincisi çok dibinde olman lazım malum yetrsiz kalıyor yani sinyal zayıflığı gibi(öyle wi-fi laptop wi-fi si gibi çekmiyor) bağlanıyor gibi görünür sonra bekler bekler ve bir anda atar o da doğal bir durum. ha yanındayım yinede bağlanmıyor dersen önceki yazılan gibi şifreyi kaldır bağlan! ha o damı yemedi son seçenek olarak el ile manuel değerleri girip ss tekniğiyle bağlatacaksın o zaman yiyor işte

hazarcep

hazarcep

Üye
Modem şifreniz ile telefona girdiniz birbirini desteklemeyen karanterler vardır
"1234567890" yapın şifreyi sonra girin sorun cözülür ama böyle ya sayı ya harf yapın
( sayıları ben yazdım siz rasgale yazın 10 rakam )

SiraziSVR

SiraziSVR

Üye
ya arkadaşlar wifiyle bu sabaha kadarda baglanıyordum birden kesildi ondan sonra wifi aglarını bulamıyor iphone

Üst Alt