Çin malı en başarılı iphone modeli j200 satılıktır .

Sponsorlu Bağlantılar

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı en başarılı iphone modeli j200 satılıktır .
Telefon 10 gun kullanılmıştır hattı deneme amaçlı taktım sadece geceleri 1 saat televizyonunu kullandım 1 satte wifi ile internete girdim telefonun sorunu yoktur sorun olursa geri alırım 1 hafta içinde ama keyfi iadeler için geri alım yoktur telefonun yanında şarj aleti extra olarak usb pc bağlantı ve şarj kablosu bana verilmemişti ben veriyorum neden satıyorsun derseniz telefnu bir heves wifi ve televizyonu için aldım nihayetinde güzelde çalıştılar halende çalışıyorkar ancak gönlümde yatan n97 dir orjinal bir n97 almayı düşünüyorum bunnıun içinde bişeyler satarak para bulmama lazım istan bul içi elden verilir diğeer türlü kargo ile gönderilir kargo alıcıya aittir ödeme iş bank veya vakıf bank telefonun fiyatına gelelim piyasa fiyatı bellli çin iphonelerin en başarılısıdır bu işle uğraşan kime sorsanız j200 der zten j 200 ü anlatmama gerek yoktur benim fiyatım 210 tl hafıza kartı ile isterseniz 1 gb orjinal nokıa hafıza kartı ile 22o tl

Telefonun sadece içindeki özellikleri :

1 : Fotoğraflarınızı albüm yapabilmeniz için çok hoş bir foto albüm proğramı

2: Sinema izleyebilmeniz için sinema proğramı

3 : Mail lerinizi kontrol edebilmeniz için Mail proğramı

4 : Msn - hotmail - yahoo vb bir çok iletişim adreslerinize girebilmeniz için Ebuddy proğramı.

5 : Türkiyeyi izleyebilmeniz için Harita proğramı

6 : Ve çok güzel bir özellik daha wifi (wireless) özelliğinin olmasıdır.İnternete cok ıyı dolasabılmenız ıcın.

7 : Java destekleyici proğram.

8 : Arkadaşlarınız ile Chatlesebilmeniz için Chat proğramı

9: Dinamik dokunmatik oyunlar

10 : İnternet Explorer , Mozilla , Opera İnternet tarayacılarının olması

11 : Msn Proğramı

12 : Facebook proğramı

13 : Radio

14 : Televizyon

15 : Hem radio hem televizyon kayıt proğramı

16 : E-kitap proğramı

17 : Telesekreter Proğramı

Ve sayamadığım bir çok özellik İnternetteki fiyatı 350-400 tl arasıdır

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen yokmu fiyatta bişeyler yaparoz

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
samsung u600 ıle takas dusunurmusunuz kutulu tertemız 3.2mp kamera var tertemızz

arfar

arfar

Üye
satıldımı:)

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
    Konu Sahibi
satıldı arkadaşlar samsung u700 ile takas ettim . zamanında yazacaktınız :D

Üst Alt