Çin Malı E71 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Deniz 'uA'

Deniz 'uA'

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı E71 Sorunu
ArkadaşLar çin maLı E71 kullanıyorum.Gayet iyi teLefon memnunum,yanLız bi sorun var.Forumda teLefona uyumLu tema,oyun indirdim açmıyor.OyunLarı faLan açması için biLdiğiniz bir program varsa payLaşırmısınız yada ne yapmam gerekiyor oyunLarı yükLeyebiLmem için biLgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden sağoLun ;)

efci35

efci35

Üye
aynen bendede var e71 yardımcı olursanız seviniriz

kmeall

kmeall

Üye
banada lütfen

asilsimurg

Üye
banada

extazy_1625

Üye
java oyunlerı indirin

ilo53

ilo53

Üye
Arkdşlar çin e71 ne kdr fyatı

tahtali19

Üye
aynen bendede var e71 yardımcı olursanız seviniriz

urbank

Üye
arkadaşlar çin mallarında sybain işletim sistemi yok telefonlar java oldugu için sadece java program çalıştırıyor.temaya gelince .nth .sis .tnh ve sisx uzantılı temalar var bizim bu tellerde javadan başka format çalışmıyor java tema yapmanın yollarını arıyorum ama bulamadım bulursam paylışıcam şimdilik idareten sizlere bu arkaplan resimlerini veriyorum tema değil ama tema havası veriyor :

foto52

Üye
arkadaşlar bende e71 var seri numarasına baktım azerbeycan diyor ama sis. sisx dosyalrını açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz....

maxicep9993

Üye
alın arkadaslar burada ıstemedıgın kadar var

serkanömer

Üye
çin malı e71 e msn nasıl yükleyebilirim

onur ahmet

Üye
Arkadaslar cift sımlı cın malı

onurbal01

Üye
yaw olum orda yok sen kimi kandırıon boşuna bakmayın

--------------- Ekleme ---------------

:off:yaw olum orda yok sen kimi kandırıon boşuna bakmayın:box

ozb gzm

Üye
arkadaşlar ben e 72 kullanıyorum ama kurulumu e 71 benim tel çin malı sessizz bölümü yok ben ayarladım tercihlerden ama tuş sesleri bi türlü sessiz olmuyor tik tik diye ses çıkartıyor bu durumu bilen biri varsa nasıl halletmem gerektiğini söyleya bilirmisiniz simdiden teşekkür ederim lütlen

mert055

Üye
arkadaslar bende de çin malo e71 var oyun nasıl yüklüyoruz bi yardım ederseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bi de arkadaslar internete giremedim giren varsa nasıl yaptığını soyleyebilir mi

franklinda

franklinda

Üye
öncelikle nete girmek için yapacağınızı diyeyim ilgili firmanın sitesine girecek ve oradaki ayarları yapacaksınız bu sitede de bayağı bilgi mevcut biraz araştırırsanız bulursunuz fakat bildiğim kadarıyla %90 üründe E71 modellerde java yoktur bazı firmalar özellikle java ekliyorlar ki oda kısıtlı bir çok E71 denedim olanlarda ise java 1-2 diye ayrılıyor eski java oyunları deneyin bazı modeller java 1 oyunları zorda olsa açıyor ama E72 ler de durum tam tersi yapıda ve java uygulama ve oyunları kolaylıkla kurabiliyorsunuz ayrıca E71 de java bulunan bir model T-Tech E71 sadece bunda java 2 var ve rahatça oyun yüklenebiliyor tüm ürünlere bakma şansım olmadı ama rastlayan en iyi ürün buydu fakat oyun menüsü var ve oyun yüklenmiş durumda mutlaka bir şekilde yükleniyor olabilir oyunlar

ist_tek

Üye
arkadaslar bendede e71 çin malı telefon var fakat şarjı cabuk bitiyor ve tam doldu uyarısı vermiyor. sizce sorun telefondamıdır yoksa bataryada mı? ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olun lütfen :(

dadaş24

Üye
bana da

volkep

Üye
ya arkadaşlar banada orjınal nokıa teması lazım benim çin e71 ne sis açıyo nede jar ne yapıcam arkadaşlar

dön

Üye
telefoncuya gidin java programi yükleyin o zaman çalisir o da olmassa hattin neyse onun bayisine gittin onlar java programi yüklüyorlar

----------Eklendi @ 23:14:56 ---------- Yazıldı @ 23:13:08 ----------

:bann::sopa::evet::pro::bilmm:megafon:(h):heyo::ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono::allalla:|-):yuru:angry::aman2::bigstar::birak::sahan2::sahan::disko:

Takipçi Satın Al

Üst Alt