Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin malı black berry ama...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raprap95
Üye
Konu Sahibi
Çin malı black berry ama...
beyler ben dubaiden çin malı çift sim hatlı black berry 9800 almayı düşünüyorum normaliyle aynı ama hiç bi fark yok sadece çift simli alsam ben bunu aynı türkiyeden alınmış bi telefon gibi kullanabilirmiyim acaba? yani tema oyun uygulama yüklüyebilirmiyim?
beyler ben dubaiden çin malı çift sim hatlı black berry 9800 almayı düşünüyorum normaliyle aynı ama hiç bi fark yok sadece çift simli alsam ben bunu aynı türkiyeden alınmış bi telefon gibi kullanabilirmiyim acaba? yani tema oyun uygulama yüklüyebilirmiyim?
Hiç uzatmıyacağım kardeşim çin malının en kralı 3310dan çok daha değersizdir benim gözümde
Orjinaliyle uzaktan yakından bir alakası yokturdur Kim demişse yalan söylemiş, Kesinlikle ne uygulama ne oyun yükleyebilirsiniz. Ayrıca cin mallarıyla bırak internete girmeyi mms ayarlarını yapıp resimli msj bile alınamıyor gönderilemiyor... Bir iki marka hariç onlarda çok basit
raprap95
Üye
Konu Sahibi
saol kardeşim ama çocuk getirdi gösterdi harbiden aynı yani
aixs
Üye
kendini kandırıyorusun.. kesinlikle aynı olamaz
Yusuf_EMRE
Üye
Beyazit meydani cami arkasinda, eminonunde seyyar saticilar satiyor 100-150 TL arasi, Distan bakildiginda orjinal gorunumu var, disi fenada degil ama acip bir menuye baktim Sadece guldum
Kardes ben senin icin diyorum, kullanacak olan sensin, benim hosuma gitti dersen al ama bahsettigin ozellikleri kullanamazsin benden soylemesi.
Kal saglicakla
raprap95
Üye
Konu Sahibi
Eyw. almamya pek niyetim yoktu zaten ama getirdi menu falan herşey aynıydı
selo145
Üye
usta ben kullanıyorum int.wifi.msn.face.jawa.oyun sınır yok istedigin hersey calısıyo
mangdaşire
Üye
çin mallarıyla orjinallerinin işletim sistemleri farklıdır.aynı oyunlar,uygulamalar çalışmaz.tabi bazen daha iyi işletim sistemli olabilir.mesela n8 in kopyası gibi menu felan herşey aynı.ama işletim sistemi orjinal n8 den daha iyi.
bold_9700
Üye
ya genellikle java kullanıldığı için sorun yok java oyun zaten ondan bol bişey yok