Çin Malı Bazı Telefonlar Toplanacakmış.

Sponsorlu Bağlantılar

hazarcep

hazarcep

Üye
hep yalan toplayamazlar :D

metanik

Üye
arkadaşlar benim telefonuma simkartı taktığımda bu telefon kaçaktır gibisinden bi mesaj geldi bnde aldığım tlfon bayisine geri götürdüm bana bu telefonun bilmem ne numarasını değiştirmem gerektiğini söylediler bnde arkadaşımın atacağı telefonunun numarasını bnm telefona geçirdim ve bu şekilde kurtardım arkadaş toplayacaklar derken sanırım bundan bahsetti ve o bilmemne numarası dediğim galiba ımeı nosu eğer değiştirilmesse yüksek bir oranda telefon ayvayı yiyor

Piroskopes

Piroskopes

Üye
Çin Malında Seyrettigim Tv Zevki Evdekinde Alamıyorum Dagda bile Seyrediyorum Yaşasın Çin Malı:D Türkler Bi İşi Beceremezse Ben Nedim Netaş Diye bi TElefon Aldımdı sene 1997 9 sene Kullandım

ayyildiz34

Üye
gecen seneden beri ceptelefonlari toplanacakmiş ama hepsi hikaye hic birinede toplamadilar
anlamdim gitti.belkide toplayacak zaman ariyorlardir?

ussaygrees

ussaygrees

Üye
Samsung gibi dev çift kartlı tel modelinde operotör sögüş tezgahına göz yumduğu piyasada çin malı çift kartlı tele avea kartınını ikile devlet operotörü bile yoldan çıkar.Çin malı kol saati tel aldım kontürlü kartımı taktım çıkardım avea faturalı hattımı taktım çıkardım kontürlü avea 0 iken avea wapa girdim fatura tarihinde avea faturası 85.00 tl geldi avea faturalı hattımı wapta kullanmadığım halde 25.00 tl wap aşım parası talep ettiler faturayı ödedim.3 lü ng tel demek isterdim

--------------- Ekleme ---------------

çin ticareti çin işçisine 5dolar aylık vermelerinden dolayı boykot ediyorum.Boykotum İsrael topraklarımda kamulaşmıştır

semtos

Üye
Çin Malında Seyrettigim Tv Zevki Evdekinde Alamıyorum Dagda bile Seyrediyorum Yaşasın Çin Malı:D Türkler Bi İşi Beceremezse Ben Nedim Netaş Diye bi TElefon Aldımdı sene 1997 9 sene Kullandım

bendede vardı sene 1995 yapımı bişi telsiz gibidi mubarek cebe sığmıyordu :D

Godfather

Godfather

Üye
Tek tek onlamı uğraşcaklar :D

naci34

naci34

Üye
emeğina sağlık

rocky_maraz

Üye
lan aranızda bu telefondan olan varsa bana 50 ye versin kayseri

ToxiC20

Üye
çin malları radyasyon yayıyor çin malı olmayan yaymıyor sanki :)

nemne

Üye
toplanmaz geçn arkadasım aldı çin 5130s 100 tl güzel ama yawas telefon bende geçen yıl n99i aldım bozldu

ksaltik

Üye
ay bencede yani ne kadar saçma konuşuyosunuz kimden nası toplıcaklar bu telefonları ? toplasalar bile firmalar yenileriyle ücretsiz değiştirmek zorunda! ayrıca tüm çin malı teller için söylemeyiolar

Arkadaş çok memnun heralde geri vermek istemiyor telini :) Çinli galiba illa çin malı diyor baksanıza

Üst Alt