Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin Malı Bazı Telefonlar Toplanacakmış.
Sponsorlu Bağlantılar
hazarcep
Üye
hep yalan toplayamazlar
metanik
Üye
arkadaşlar benim telefonuma simkartı taktığımda bu telefon kaçaktır gibisinden bi mesaj geldi bnde aldığım tlfon bayisine geri götürdüm bana bu telefonun bilmem ne numarasını değiştirmem gerektiğini söylediler bnde arkadaşımın atacağı telefonunun numarasını bnm telefona geçirdim ve bu şekilde kurtardım arkadaş toplayacaklar derken sanırım bundan bahsetti ve o bilmemne numarası dediğim galiba ımeı nosu eğer değiştirilmesse yüksek bir oranda telefon ayvayı yiyor
Piroskopes
Üye
Çin Malında Seyrettigim Tv Zevki Evdekinde Alamıyorum Dagda bile Seyrediyorum Yaşasın Çin Malı Türkler Bi İşi Beceremezse Ben Nedim Netaş Diye bi TElefon Aldımdı sene 1997 9 sene Kullandım
ayyildiz34
Üye
gecen seneden beri ceptelefonlari toplanacakmiş ama hepsi hikaye hic birinede toplamadilar
anlamdim gitti.belkide toplayacak zaman ariyorlardir?
ussaygrees
Üye
Samsung gibi dev çift kartlı tel modelinde operotör sögüş tezgahına göz yumduğu piyasada çin malı çift kartlı tele avea kartınını ikile devlet operotörü bile yoldan çıkar.Çin malı kol saati tel aldım kontürlü kartımı taktım çıkardım avea faturalı hattımı taktım çıkardım kontürlü avea 0 iken avea wapa girdim fatura tarihinde avea faturası 85.00 tl geldi avea faturalı hattımı wapta kullanmadığım halde 25.00 tl wap aşım parası talep ettiler faturayı ödedim.3 lü ng tel demek isterdim
--------------- Ekleme ---------------
çin ticareti çin işçisine 5dolar aylık vermelerinden dolayı boykot ediyorum.Boykotum İsrael topraklarımda kamulaşmıştır
Çin Malında Seyrettigim Tv Zevki Evdekinde Alamıyorum Dagda bile Seyrediyorum Yaşasın Çin Malı Türkler Bi İşi Beceremezse Ben Nedim Netaş Diye bi TElefon Aldımdı sene 1997 9 sene Kullandım
ay bencede yani ne kadar saçma konuşuyosunuz kimden nası toplıcaklar bu telefonları ? toplasalar bile firmalar yenileriyle ücretsiz değiştirmek zorunda! ayrıca tüm çin malı teller için söylemeyiolar