Çin Malı 8800 Arte

Sponsorlu Bağlantılar

quaresmatik

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı 8800 Arte
Merhaba arkadaşLar..
Çin maLı 8800 arte aLmayı düşünüyorum.. KuLLanan arkadaşLar varsa memnun oLup oLmadıkLarını ve sebepLerini yazarlarsa sewinirim.. Şuan bende orjinal sirocco var deiştirmek istedim arteyLe fakat fiyatı maLum pahaLı ve sirocco para etmior.. onun için çin maLı düşünüyorum.. Kamerasının kötü olduğu sölenior ama önemLi deiL, kullanmıorum.. Sadece görüntü için aLmak istiyorum..


Yorumlarınızı bekLıorum! Şimdiden teşekkürLer
 
  • Beğen
Tepkiler: Hadjiveli


quaresmatik

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim..



arte kullanıcısı yok mu ??
 

aqnnb

Üye
Ben aldm vala kardeş o kadar paraya kıymam diosan al görüntüsü aynı şekil tarz aynı bide güzelni bulman önemli bnmkisi sorunsuz çalışıo herşeyi iyi
 
DoggyMania

DoggyMania

Üye
walla bilader dun bende gordum menusu herşeyi agırlıgı kasası aynı. fiyat 380 ytl cekti zarzor 350 ye indi. yinede almadım ama 2. telefon olarak supr olur gibi kullananı dinlemek lazım..
 

DOGUS59

Üye
Lütfen bu cihazları alırken daha dikkatli davranın.Aşağıda karşılaşabilecğiniz sorunları kısaca anlatmaya çalıştım. Unutmayın hiçbir şey sağlığınızdan önemli değildir.En son teknoloji olsa bile.
Şimdiye kadar duyduğum iki önemli sorunu aşağıda kısaca yazacağım.

1.)Bu telefonlar sizin de tahmin edebileceği gibi klonlanmış imei numaraları ile yurdumuza sokuluyorlar ve kurnazca bir yöntemle imei'leri eski 3310 tarzı telefonlardan klonluyorlar. Siz telefonu kullanmaya başladığınızda, multimedya ayarlarını servis sağlayıcınızdan talep ettiğinizde, telefon imei'sinin eski model, yani multimedya özellikleri olmayan bir telefona ait olduğu ortaya çıkıyor. Ardından bu durum tespit edildiğinde telefonunuz artık sadece cep televizyonu oluyor.İspat için de alttaki linkten (eğer kullanıyorsanız) telefonunuzdaki klonlanmış imei numarasının, gerçekte hangi telefona ait olduğunu bulabilirsiniz.
2.)Bu telefonların SAR değerleri hakkında hiçbir net açıklama yok. Büyük ihtimalle de bilerek bir açıklama yapılmıyor. Çünkü telefonların üretiminde hiçbir standart gözetilmiyor.Dolayısıyla çok yüksek değerler sahip olduğu tahmin edilen bu çin malı telefonlar sağlığınız için ciddi bir tehdit oluşturuyor. SAR değerinin ne olduğunu merak ediyorsanız bu linkten öğrenebilirsiniz.Kısaca telefonun yaydığı radysyon oranı diyebiliriz.
SAR değeri nedir3.) Arkadaşlar yeni öğrendiğim bilgileri de paylaşmak istiyorum. Bu telefonlar sadece radyasyon değerleri ile sağlığınızı tehdit etmiyor, aynı zamanda kullanılan malzemelerde de standartlar göz ardı edildiği için tehlike oluşturuyor. Özellike cihazın üzerindeki metal ve plastik kaplamasının kanseröjen madde oranın da tehlikeli düzeylerde olduğu tahmin ediliyor.Lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın.

4.)Yeni bir bilgi daha. Bu telefonları kesinlikle 4 saatten fazla şarjda tutmamanız gerekiyor. Yani gece yatarken şarjda filan bırakmayın. Çünkü telefonların pilleri de standart dışı. Yani adamlar örneğin 500 mAh'lik bir pilin yeteceği cihaza 1100mAh'lik pil koymuşlar. Kısacası telefonunuz çöp olabilir. Hepsinden önemlisi telefonları patlama riski çok fazla.Aman Dikkat.

Ayrıca Anycool adlı gerçek bir marka var fakat korsanı piyasada daha çok dolaşıyor. İkisinin arasındaki farkı daha iyi anlamanız için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilir ve resimlere bakabilirsiniz.Anycool markasının gerçek web sitesini de bu linkten ziyaret edebilirsiniz:
 

bekir_49

Üye
abi ben spot yanlız çin orjinalı kullanıyorum mükemmel ve çok memnunum
 

dogan_123

Üye
slm kardeş bn 18 yaşındayım okuyorum ama tel alıp satıyorum bnim 8800 siccoro gold um vardı telden memnundum özel istek için sattım ve şimdi 8800 arte kulalnıyorum çin malı kardeş ne kadarda olsa belli oluyor eskisinden az farkı var ama onlar göze batmıyor grafikten kayıp ediyor seri deil bağlantı özelliği neyi düşük yani çin malı kullanmanı tavsiye etmem onun yerine grantisi olmayan nokı malı bi arte alsan aynı fiyata 350 ytl fealn o daha ii ve kulalnışlı teşk.
 
POWER

POWER

Üye
slm kardeş bn 18 yaşındayım okuyorum ama tel alıp satıyorum bnim 8800 siccoro gold um vardı telden memnundum özel istek için sattım ve şimdi 8800 arte kulalnıyorum çin malı kardeş ne kadarda olsa belli oluyor eskisinden az farkı var ama onlar göze batmıyor grafikten kayıp ediyor seri deil bağlantı özelliği neyi düşük yani çin malı kullanmanı tavsiye etmem onun yerine grantisi olmayan nokı malı bi arte alsan aynı fiyata 350 ytl fealn o daha ii ve kulalnışlı teşk.

8800 arte asla 350 ytl olmaz. 8800 platinium serisi telefonlardır. Fiyatları en fazla %30-40 azalır o da 4-5 yıl içinde :) Şuan hala piyasada dolaşan ikinci el 8850 bile 200-250 ytl arasında alıcı bulmakta. ki 8850 çıkalı 8 yıl oldu!
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya bide bu orjinalleri symbian bile degıl bildigim kadarıyla 8800'ların ama 2000 euro lara satıyorlar oyle deGIL MI POWER
 

gurugurusama

Üye
bende de 8800 arte saphire var ve çok memnunum. tavsiye ederim:oke:
 

bekir_49

Üye
abi alma zarar edersin ben aldım ama satamadım randuman alamadım sorunluı
 
haylazz79

haylazz79

Üye
VArsa İSteyen 8800 Arte Var elimde Uygun Fiat sıfır
 

yusuf_ozogul

Üye
tmm cin malı kötü iyi degıl garantisi yok ama sunu unutuyorsunuzkı nokıanın 8800 larıda cok ucuk fiyatlara satılıyorr hemde ınanılmaz derecede e bu durumdan dolayı mıllet cın malına yonelıyorr
 

wonfurstenberg

Üye
8800 arte çin malı aldım.aldıktan bır hafta sonra şarj soketı arıza yaptı.şarj olmadı.daha sonra kapağını bıraz sert kapatınca telefon tamamen kapandı.hiç gerek yok bence.yan sanayi veya çin malı almak mı.orjınalden şaşmamak gerek.pahalıysa almamak gerek bence.telefondan soğudum valla.
 
Odysseus

Odysseus

Üye
Evet bahsettiğimiz tam olarak ta bu. Herhangi bir markanın herhangi bir modelinin ismi kullanılarak yapılan telefonları lütfen satın almayın. Trident, Anycool gibi markası belli servisi belli olan telefonlara yönelin.
 

semihmermer

Üye
lkjdsakijdsaid
 

McTurisT

Üye
arkadaslar şırnak /silopide askerliğimi yaptım orada herşey kaçak insanları bile !! neyse 8800arte aldım 130 ytl şuana kadar bir problem göstermedi 20 gündür kulalnıyorum kamerası kötü pili çabuk bitiyor bu kadar...
 

angel6767

Üye
200tl den 0 8800 arte - carbon bulunur...........
 

hergele92

Üye
ben kullanıyorum 8800 carbon arte çin malı.. en ufacıcık bi problem yok sadece şarzı az gidiyo mükemmel bir telefon
 


Üst Alt