Çin Maıl İphone Zil Sesi Çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Çin Maıl İphone Zil Sesi Çıkmıyor
Elmde çin malı iphone var şarz olmama sorunu yuzunden şarz soketi değişti.Daha sonrasında telefonun zil sesinin çalışmadığını farkettim.Telefonun sol ustteki sessiz mod ayar tusu ve zil sesi ayar tuslarıda çalışmıyor.Ayrıca tele format atıyorum fakat tel açılır açılmaz kendini sessiz moda alıyor ve yine zil sesi ayar tusları çalışmıyor.Acil yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Not: Telefona *#3664333# ve *#66*# menüleriyle birkç ayar çekildi karşı trafa sesin az gitmesi filan.

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verecek kımse yokmu????

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Nası yani kullanıci ayarlarindan zil seslerine girdimi ses çalmıomu yoksa seni biri arayıncami ses cıkmıo o telde kullanici ayarları veya tercihler yokmu genel sessiz kulaklık bluetooth vb. Ayarlarını yapacagın

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı ayarları var fakat profil seçimi yok.Yani genel,sessiz,toplantı gibi seçebileceğin modlar yok tercihler yok.Sadece teli sessize alabildiğin sağ üstte bir tus var oda çalışmıyor su anda.Birde konuşma ayarlarında zil sesi seviye ayarı var onu değiştirebiliyosun.Konuşma ayarlarına girdiğinde zil sesi seçmeye çalıştığında zil sesi çalmıyor.Ayrıca birisi aradığındada zil sesi çalışmıyor.Tele format atıyorum açıldıktan sonra kendı kendını sessize alıyor.Telefonun sol yanındaki ses ayar tuslarıda çalışmıyor.Acil yardım....

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Krdeşim hoparloründe bi arıza olabilir veya tam temas etmiodur hoparlorün sağlam olduguna eminmisin
o tuşa gelince tam bastıgından eminmisin bastıgında 'cıt' diye bi ses geliomu yani çalıştığından eminmisin eğer hoparlöründe bir sorun varsa o tuşu çalıştırmaya bilir donanımsal bi arıza ve tel dokunmatikmi

gsgs1907

Üye
    Konu Sahibi
Tel dokunmatik telefonun hoparlörü çalışıyor.Müzik dinlerken ve video izlerken ses çıkışında herhangi bir sorun yok.Sadece zil sesi çalışmıyor.Diğer tonlamalarda sıkıntı yok.Tuş kilidi sesi,tus sesleri hepsi çalışıyor.Ayrıca evet o tusu kapatıp acarken çıt diye bir ses geliyor.Çok can sıkıcı bir durum telin herseyı sapasaglam ama zil sesi çalışmıyor.Yandaki zil sesi ayar tuslarıda çalışmıyor ama konusma yaptıgımda yanı bırıyle konusurken o zil sesini artırıp azaltmaya yarayan tuslar calısıyor ve o tuslar yardımıyla konusma sesini azaltıp artırabılıyorum.Ama zil sesini ayarlarken çalışmıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Sen o kodları yanlış ayarlamış olabilirmisin o kodlar orjinalken böyle bi sorunun varmıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt