egultekin
Üye
çin 6300 güncelleme
Tr de Kayıtlı Yurtdışı bir 6300 telefon kullanıyorum.Türkçeydi ancak tuhaf bir değiştirilmiş türkçe olduğu için ingilizce kullanmak daha rahat geldi .
1.Bu cihaza hangi programla yada hangi yolla yazılım güncellemesi yapıyorlar(yapabilirim)?
2.Menüsünde Standart diğerlerinde olan Galeri seçeneğinin olmadığını farkettim
güncelleme yapabilirsem orjinal cihazdaki gibi çalışırmı yazılım ?
3.nth uzantılı temaları hafıza kartına attım ama telefonda bunu aç diye yada install diye seçenek çıkmadığı için tema yükleyemiyorum.Farklı bir yolumu var yoksa bu olayda güncelleme ile olacak birşeymi ?
4.hafıza karıt olmadan taktığımda cıhazın hafızasını çıkarılabilir disk olarak görüyor ancak ne içine girebiliyorum nede işlem yapabiliyorum bu normal mi ?
5.Pc Suite hiçbir şekilde cihazı tanımıyor ama cihaz sorunsuz pc ye usb yolu ile bağlanıyor ???
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.Bu cihaza hangi programla yada hangi yolla yazılım güncellemesi yapıyorlar(yapabilirim)?
2.Menüsünde Standart diğerlerinde olan Galeri seçeneğinin olmadığını farkettim
güncelleme yapabilirsem orjinal cihazdaki gibi çalışırmı yazılım ?
3.nth uzantılı temaları hafıza kartına attım ama telefonda bunu aç diye yada install diye seçenek çıkmadığı için tema yükleyemiyorum.Farklı bir yolumu var yoksa bu olayda güncelleme ile olacak birşeymi ?
4.hafıza karıt olmadan taktığımda cıhazın hafızasını çıkarılabilir disk olarak görüyor ancak ne içine girebiliyorum nede işlem yapabiliyorum bu normal mi ?
5.Pc Suite hiçbir şekilde cihazı tanımıyor ama cihaz sorunsuz pc ye usb yolu ile bağlanıyor ???
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum