çin 6300 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egultekin

Üye
    Konu Sahibi
çin 6300 güncelleme
Tr de Kayıtlı Yurtdışı bir 6300 telefon kullanıyorum.Türkçeydi ancak tuhaf bir değiştirilmiş türkçe olduğu için ingilizce kullanmak daha rahat geldi .

1.Bu cihaza hangi programla yada hangi yolla yazılım güncellemesi yapıyorlar(yapabilirim)?
2.Menüsünde Standart diğerlerinde olan Galeri seçeneğinin olmadığını farkettim
güncelleme yapabilirsem orjinal cihazdaki gibi çalışırmı yazılım ?
3.nth uzantılı temaları hafıza kartına attım ama telefonda bunu aç diye yada install diye seçenek çıkmadığı için tema yükleyemiyorum.Farklı bir yolumu var yoksa bu olayda güncelleme ile olacak birşeymi ?
4.hafıza karıt olmadan taktığımda cıhazın hafızasını çıkarılabilir disk olarak görüyor ancak ne içine girebiliyorum nede işlem yapabiliyorum bu normal mi ?
5.Pc Suite hiçbir şekilde cihazı tanımıyor ama cihaz sorunsuz pc ye usb yolu ile bağlanıyor ???

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: sayit3434

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
1. nokia nın sitesinde wardır güncellemesi..
2.nasıl silinmiş anlamadım ama olabilir.. fabrika ayarlarrına dönsen bide?
3.seceneklerden uygula yap
4.deil
5.bunu bilmiorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
konu bu bölüme taşındı...

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş, çinmalı telefona nekedar yardımcı olabilirizki! daha önce çinmalı telefon kullanmadığım için orjinaline yaptıklarımızı çin olana yapabilirmiyiz bilemem. senin, pcsuite'in bile telefonu sahte olduğu için tanıyamıyor bence.

mecay66

Üye
kardes elinideki çinmalı ve sakın versiyon yukleyim deme cihaz elinde kalır yarım yamalak bir türkçesi vardır oyle kullanaya devam et! tekrar uyarıyorum versiyon yukletme elinde kalır

egultekin

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere aldık bu telefonu napalım artık böyle kullanacağız. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

AMED123

Üye
bende çin malı 6300 aldım imel atıyorum fakat 15 daka sonra yine imeil kapanıyor acil yardım

m_ara_z

Üye
tşk ler

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Çin Malı Nokıa 6300 Güncelleme Yapmanı Önermem Yaptıktan Sonra Telefonu Çöpe Atma İhtimali %90
Yaparken Elektrik İnternet Kesintisi Oldumu O Telefon Gitti %100
Elektrik veya İnternet Kesilmeden de Zaten %90 O telefon Bir Daha Açılmaz!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt