Cimbom'un başı belaya girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^Positive^^

Üye
    Konu Sahibi
Cimbom'un başı belaya girdi
Cimbom'un başı belaya girdi


Welt Gazetesi, Borussia Park stadını Sarı-Kırmızılılar'ın kiraladığını polise de maça gelecek taraftar sayısını eksik bildirdiğini iddia etti Gladbach Polis Şefi, "Olaylarda G.Saray'ın ihmali var" ifadesini kullandı



Geçtiğimiz çarşamba günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Almanya'da oynanan olaylı Dostluk Kupası maçı Sarı- Kırmızılılar'a darbe üstüne darbe vuruyor. Ezeli rakibine birkez daha yenilmenin kötü etkisini üzerinden atamayan Galatasaray, maç sonrasında futbolcularla taraftarların ettiği kavga yüzünden de çok sıkıntılı günler geçiriyor.

1'İ AĞIR 3 TARAFTAR YARALI
Fakat dün Almanya'dan gelen bir haber Sarı-Kırmızılı yönetimin canını iyice sıkacağa benziyor. Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçta 1'i ağır olmak üzere 3 taraftarın yaralandığını belirten Welt Gazetesi, Borussia Park Stadı'nda yaşanan olaylarda Galatasaray'ın büyük ihmalinin olduğunu öne sürdü. Haberde stadın Sarı- Kırmızılı yönetim tarafından kiralandığı, güvenlik güçlerine de "Maça 25 bin taraftar gelecek" bilgisinin geçildiği ifade edildi. Fakat derbiye 34 bin taraftar gelmesi nedeniyle güvenlik zaaflarının yaşandığını öne süren Welt Gazetesi, Galatasaray Kulübü'nün stada özel güvenlik getirmeyerek de kurallara aykırı bir davranışla bulunduğunu yazdı.
SORUŞTURMA AÇILIYOR
Gazeteye açıklamalarda bulunan Gladbach polis şefi de olaylarda Galatasaray'ın sorumluluğunun bulunduğunu ifade etti. Welt Gazetesi ayrıca, Sarı-Kırmızılı kulübün maçı Alman Futbol Federasyonu'na bildirmediği ve karşılaşmanın özel organizasyon statüsünde oynandığını öne sürdü. Alman Futbol Federasyonu'nun konu hakkında soruşturma başlattığı, Sarı-Kırmızılı kulübe para cezasının yanı sıra, stattaki hasarın faturasının da kesileceği iddia edildi. G.Saray yönetiminden konuyla ilgili açıklama bekleniyor.
MEŞALELERİ BİZ Mİ SOKTUK!
Welt Gazetesi, ismini vermediği bir Galatasaraylı yöneticinin de açıklamalarına yer verdi. Yöneticinin, "Olaylarla bizim bir alakamız yok. O kadar polis vardı. Meşaleleri stada biz mi soktuk. Gerekli önlemleri alsalardı olay çıkmazdı" dediği belirtildi.
 


Perfect!

Üye
takımın suçu yok kı burda taraftar hatal
 
Onur Saka

Onur Saka

Üye
zaten böyle kendini bilmez 3-5 taraftar cıkıyor takımıda kötü yapıyor kötülüyor :s
 
arslansem

arslansem

Üye
Balık baştan kokar..Her maçı olaylı geçen bu iki takımın dostluk maçında karşılaşması saçmalıktı.Kendi ülkende yaparsan anlarız da başka ülkeye de rezil olduk şimdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
295
DiaBLoS
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
381
scarface006
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
479
Kingmortall
ahmetkartal
  • Kilitli
Cevap
5
Görüntüleme
433
messevim


Üst Alt