Cim Bom'un Gülleri soldu! Galatasaray 2 - Kocaelispor 5 :):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Cim Bom'un Gülleri soldu! Galatasaray 2 - Kocaelispor 5 :):)
büyüklerin şampiyon olmamak için sergilediği başarılı (!) performanslara bir yenisi eklendi !.. Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin puansız kapadığı 21. haftada, ligin dibinde can çekişen Kocaelispor'u ağırlayan Galatasaray, rakibinden 5 gol yiyerek sahadan puansız ayrıldı !..



Skibbe'nin Arda ve Baros'u yedeğe çektiği 11'iyle başlayan Galatasaray 14. dakikada Mehmet Topal'ın attığı şık golle öne geçti. Aslında bu golden sonra herkes Galatasaray'ın farka gideceğini düşündü, ancak beklenenin tam tersi oldu.

Ligin ilk yarısında Kocaelispor'un 4 büyüklerle oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısını gösteren Taner Gülleri yine sahneye çıktı. 24. dakikada De Sanctis'in kısa düşen yumruğunda topla buluşup ağları havalandıran Taner skoru 1-1'e getirdi. Herkes yine Galatasaray'ın öne geçeceği golü atmasını beklemeye başladı ama yine Galatasaray'dan eser yoktu sahada. Bu kez Murat Hacıoğlu sahneye çıktı, 34'de skoru 1-2 yaptı.

Skibbe ikinci yarıya değişikliklerle başladı, Arda ve Barış'ı sahaya sürdü. Galatasaray baskı kurmaya, gol bulmaya çalışıyordu ama golü bulan yine büyüklerin baş belası Taner Gülleri oldu. Tecrübeli gol ayağı, 65. dakikada Sanctis ile karşı karşıya kaldı, kaçırmadı: 1-3

Galatasaray baskısını daha da artırdı, meyvesini de aldı. 74. dakikada ceza sahasında topla buluşan Lincoln umutları yeşertti: 2-3

Ardından 85. dakikada sahneye önce Emrah Kiraz ardından Baros çıktı. Lincoln'ün ortasında Emrah ellerini gereksiz şekilde havaya kaldırdı, top ellerinden geri dönünce, hakem de penaltı noktasını gösterdi. Ama Baros bu büyük fırsatı değerlendiremedi, topu kaleci Kılıçarslan'ın ellerine teslim etti! Ve hemen ardından gelişen atakta Taner Gülleri "Atamayana atarlar" deyip skoru 4-2 yaptı. Taner bununla da durmadı, uzatma dakikalarında bir gol daha atıp, kendisinin 4. golünü attı.

Galatasaray da iki rakibinin puansız kapadığı haftada modaya uydu, ligin can çekişen takımından 5 yiyerek mağlup oldu.

GALATASARAY-KOCAELİSPOR: 2-5
STAT: Ali Sami Yen
HAKEM: Deniz Çoban

GALATASARAY: De Sanctis, Emre Güngör (Dk. 65 Baros), Servet, Meira, Mehmet Topal, Mehmet Güven (Dk. 46 Barış Özbek), Sabri, Lincoln, Kewell, Nonda, Ümit Karan (Dk. 46 Arda)
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe

KOCAELİSPOR: Serdar (Dk. 49 Kılıçarslan), Ross, Emrah, Sadıgov, Ergün, Adem, Levent, Nsumbu, Murat Hacıoğlu (Dk. 65 Cesar), Taner, Agbetu (Dk. 84 Serdar Topraktepe)
TEKNİK DİREKTÖR: Erhan Altın

GOLLER: Dk. 15 Mehmet Topal, Dk. 72 Lincoln (Galatasaray), Dk. 24, 63, 85, 90+4 Taner Gülleri, Dk. 34 Murat Hacıoğlu (Kocaelispor)

SARI KART: Dk. 68 Ross, Dk. 85 Emrah Kiraz, Dk. 86 Nsumbu (Kocaelispor)


Sadece GÜLLERİM Buna. :)

Abi bunlar Fenerbahçeden de kötü...:oke:
 


arslansem

arslansem

Üye
Ayakta alkışlıyorum skibbe seni..Oyuncu dinlendirmeyi keşfettiğin için..Bu kadar ruhsuz bi takım yarattığın için..Dün manchester utd. tam kadro çıktı sahaya üstelik 2 gün sonra inter deplasmanında ş.ligi maçı vardı.Sen ne hadle ardayı barosu kesiyorsun..:@Hadi onu da geçtik 3lü defans nedir ya?Görmedin mi denizli trabzona gençler fenere kök söktürdü..Ligde üst alt kavramının olmadığını görmedinmi?Lanet olsun sana be!:@
2002 den beri lucescu haricinde adam akıllı bi teknik direktör gelmedi!:@
Bırak git Cevat hocayla devam etsek 1001 kat iyi be!:@
 
lovestar

lovestar

Üye
fenerin yenildiği haftalarda gs de yeniliyo artık alışkanlık oldu.beşiktaş böyle devam inş.taner gülleri 4 ledi maçta helal olsun...(nöbetteyim ama.bu skor haftanın olayı ondan girdim) :)
 
hidayet

hidayet

Üye
yazıklar olsun ne diyim başka :angry:

bordeaux maçınıda boşverdim artık ne halleri varsa görsünler kendi taraftarlarına acımıyorlarsa taraftarda onlara acımaz :lac: çok şey söylemek geliyor içimden ama boşverin çene yormaya değmez :sahan2:
 
suur1907

suur1907

Üye
gülme komşuna gelir başına fener yenildi diye bayram edersiniz ha sizigidiler sizi
 

Dwyane_Wade

Üye
Maçı izlemedim...Ama skorunu öğrenince derin bir oh çektim...Ama Haftaya Sivasspor'u kesin yenmemiz lazım...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
454
Kingmortall
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
354
lazo009
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
469
jojo_va
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
382
lazo009


Üst Alt