Cim Bom Kupaya Veda Etti:1-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paranız yok çünkü bügüne kadar ki bütün paranızı hakemlere yatırdınız.nerde uefa kupasından kazandıgınız o kadar para?
bütün paralar hakemlere gidio.o yüzden transfer bile yapamıosunuz.yaptıklarınuızda adam gibi bi şe olsa bari kapukaymıs linderoth muş kro'muş bu nasıl transfer be . yuhh

kurt bey

Üye

gülmek istiyorum

hatta ben kopmak istiyorumm...

Salihyet

Üye
şu son konuşmalar beni güldürdü, Allah da sizi güldürsün
Cüneyt çakırın getireceği kupayı alacak olsaydık, (Fenerbahçeli olarak) En adi insan olayım ki bir gram sevinmezdim !! .. İlahi adalet..

Elendiniz ezeli rakibinize hala ne konuşuyosunuz bırakın Galatasaraylılar konuşsun
Ben fenerbahçeyi eledikten sonra Kayserisporun kupayı almasını istedim
Uefa da iyi iş yapacaklarına eminim
Sivasspor ya da Beşiktaş gideceğine Kayseri gitsin isterim
Ki büyük aksilik olmazsa seneye Uefada görecez Kayseriyi

XMEN_43

Üye
galatasaraylılara geçmiş olsun dilekleri ayrıca gençler birliğini tebrik ederiz

Bizde çok var kardeş Allah olmayan versin
Ya bi de bizi ilgilendirmiyo lüzumsuz bi kupa diyenler var gülmekten ölüyorum
Bu ara neşemizi ezeli rakibimizle buluyoruz Allah devamını nasip etsin

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende gülmek istiorum bir besiktaslı olarak izin var mı millet

En çok alan takım biziz.Gözümüz gönlümüz tok.

Allah olmayanlarada versin inşallah.

DiaBLoS

Admin
Alamayınca böyLe oldu

Gs Başkanı Adnan ne diyor 1 lig 15 türkiye kupasına bedel Allah şaşırtmış walla

Elde kaldı bir.. bir tokatta fenerbahce atacak ellerim bomboş şarkılarını söylecekler

Biz 2 kupaya talip olan Fenerbahçe'ye tokadı çeyrek finalde attık.Kafamız rahat.

Ben rahadım herkes rahad olsun.

20:45

DiaBLoS

Admin
Herkez Rahat zaten.. Şu sene sonunu iple çekiyorum..Bakalım o zamanki senaryolar neler olacak

20. 46

kurt bey

Üye
Sezon sonu aziz başkan ve kankası nihat özdemir yine brezilya dizilerine taş çıkaracak türden ayrılık ve entrika senaryoları yazacaktır eminim. Zira aziz başkan bu konuda çok iyi

DiaBLoS

Admin
Aziz Başkan dünya devlerine yaklaşıyor yavaş yavaş..Bunun senaryolarını yazıyor..Sene sonunda bunu Düşmanlara gösterecek ve sunacak ..

diablos fenerbahçeyi öyle bi anlatıyosun ki görende bişi sancak... bu kadar iddalı konuşman için fenerbahçenin gerçekten hiç yapılmayan bişileri yapmış olması lazım...acaba ben mi göremiyorum o yapılanları yoksa sen başka bi alemde mi yaşıyosun..

yoksa pes,fm ya da fifa da falan mı rekorlar kırıyo fenerbahçe...çünkü bence fenerbahçenin 1 uefa 1 süper kupa ve sayısını bilemiceğim kadar da türkiye kupası alması gerekiyo ki bizle aynı seviyeye gelsin başarı bakımından...ondan sora da artı bişiler yapmanız gerekiyo ki bizi geçesiniz...haksızmıyım ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...