Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
abi herkes gelmeyi düşünüyor geri dönüşü niye düşünmüyor heyecanla zevkle türkiyeye gelirken gelinir birde bunun geri dönüşü var ve çok sıkıcı ve tehlikeli olur bence iyi bir arabayla hep birlikte değişerek gelin bana kalırsa çılgınlığı bende çok severim ama 3000 km bu şehirler arası yolculuk değil ki. Tabi birde şöyle bir durum var 1 hafta da geze geze dinlene dinlene geliriz derseniz olur o zaman. O kadar da vakit olmadığına göre gerisine siz karar verin
mazlum belçikada yaşıyor muhakkak geri dönüş olacaktır
otostopla gelseniz ya tam çılgınlık işte
Geri dönüşü olacakmıydı
karar verdiyseniz üstad hayırlısıyla kazasız belasız gelin gidin inşallah
Super s. İle okadar yol gelirseniz dönüş yoluna gelmeden bel ağrısından fıtık olursunuz. Kendimden biliyorum yaklaşık bi 120km sonra beni benden alıyordu eğik durmaktan. Bendede r1 vardı ama dediğim gibi super s. Uzun yola gelmez başta belim ağrıyor diyip gaza yükleniyorsunuz sonrası mağlum filim şeridi gibi akıyor. Size tavsiye edeceğim uzun yol için goldwing onun üstüne yok zaten ama o olmazsa bmw'nin naked serilerileri var onlarda rahat oluyor. Yada hiç olmadı bir adet f650
- - - Eklendi - - -
triumphdaytona675.files.wordpress.com/2008/09/photo3.jpg
charley borman,motorsikletle dünya turu yaptılar ingiltereden başlayıp capetown a kadar sürdü
ben honda xl200 ile istanbuldan izmire gidebilirmiyim
Ankara'ya beklerim
Ne demek
Haklisin Kardesim Sende .. Ama Baska Motorumuz Yok .. Mecbur Bunlarla Gelecegiz ..
Belimiz Kirilsada .. Fitikta Olsak Gelmeye Karar Verdik .. =]
Ayrica Bilgilendirme Icin Sonsuz Tesekkurler .. ;]
200lükle yokuş yukarı tıkanır,kavasaki klr veya 600lük bir serii çok daha iyi olacaktırlaf olsun diye yazmıştım benayrıca motorum yok ama en yakın zmanda Honda CRF450X Enduro almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?