:eğer hırvatistan maçında elenseydik bu kadar üzülmezdimm...
iyi oynadığımız maçı basit hatalarla kaybettiikk.
ilk golü attıktan sonra hamit öyle bi pas hatası yaptı ki. adamlaar a gol atmak düştü sadece.
hemen ardından bi pas hatası daha yaptı hamit ve 2. gole sebep oluyordu.
(hamit biraz duygusal yaklaştı olaya galiba)
rüştü yü anlatmaya gerek yok zaten aynı bildiğimiz rüştü.
ve son dakika yediğimiz gol. olacak iş değilll
herşeye rağmen teşekkürler. Milli Takım....:
.

Oda Bıraktı Zaten Mıllı Takımı Artık Basımıza Dert Olmas Ayrıca Fatih Terime Çamur Atmayı Bırakıp Tesekkur Etmemıs Lasım Baskalarının Yapamadıgı Seylerı Hep o Adam Yapıo Nedense !!!
Bana dün gece hariç milli takımın taktiğini söyleyebilecek var mı?![]()

canımız sağolsun yaa...buraya kadar getirdiler türkolar o da yeter...sonuna kadar alkışı hakediyolar....... mucizenin adı : TÜRKİYE......

zaten yarı final oynamak sade haliyle kuşkususz bir başarımotive edebilmekte bir başarı sayılmıyomu![]()
Aksini iddaa eden yok.iyi bir hoca dedim zaten.ama kötü yanları daha fazla,benim düşüncemmotive edebilmekte bir başarı sayılmıyomu![]()
Aksini iddaa eden yok.iyi bir hoca dedim zaten.ama kötü yanları daha fazla,benim düşüncem

Bana dün gece hariç milli takımın taktiğini söyleyebilecek var mı?![]()

zaten otekı mıllı takımın hocalarıda bunu soyluolardı belırlı bı taktıklerı yoq oyun ıcınde cok hızlı taktık degıstirebiliolar ki bunu hertakım kolay kolay yapamaz ve boyle bır takıma karsı bısey yapmak cok zor cunku ne yapıcaklarını bılemıyorsunuz --- yanılmıyorsam löw soylemıstı buna benzer bısıler eşleşme bellı oldugunda![]()