Çılgın Yüzük Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Çılgın Yüzük Modelleri
Belki de en çok kullanılan aksesuar yüzüktür. Peki bu kadar çok kullanılan aksesuarla alışılmışın dışına nasıl çıkılır. İşte sizi sıradanlıktan çıkaracak ve görenleri oldukça şaşırtacak, sıradışı yüzük modelleri. Birbirinden şık , ilginç ve harika tasarımlarla hem kıyafetlerinizi, hemde zevkinizi tamamlayacak yüzükler, ayarlanabilir tarzı ile de çok kullanışlı. Modayı takip edenlerin gözü kapalı beğenecekleri modelleri ekranınıza taşıyoruz.

İlginç Yüzük Modelleri


Bıyık şeklinde yüzüğü daha önce hiç görmediniz belki de. Arkadaşlarınızın görünce suratında bir tebessüm oluşturacağından eminim.



Bu da daha önce görmediğiniz hatta hayatınızda pek de rastlamadığınız kabloların arasına gizlenmiş bir nesne olsa da sanırım keşfedilmeyi bekliyormuş.



Kahveyi fincanda çok seviyor olabilirsiniz. Peki parmağınızın üstünde de taşıyıp tam bir kahve delisi olduğunuzu göstermek nasıl olur. Hiç fena fikir değil.



Altın sarısı kolye ile kombin edilebilecek ilginç bir tasarım daha.



Arkadaşlarınızı kalbinden vurun. Nasıl mı? Bu eşsiz tasarımdaki silah şeklindeki yüzük modeli ile.



Belki biraz midenizi kabartacak, belki de korkutacak ya da sadece gülüp geçeceğiniz diş şeklinde yüzük modeli.



Elinizi her çevirişinizde sizi dökülme görüntüsüyle korkutacaktır ancak istisnai bir görünüm için bu korkuya değer. Kahve tutkunlarını bu modele hayran bırakacaksınız.



Enteresan tecrübeler için biçilmiş tasarımlar...







Parmağınızda taşımaya cesaret edemeyeceğiniz bir yüzüğünüz olacağı daha önce aklınıza gelmiş miydi?



Aklımdan bile geçirmem dediğiniz, fakat düşününce tasarlanan bu ürünler çok dikkat çekecek ve çok konuşulacak. Tarzınız farklı olsa da bütünlük sağlamayı başaran her tasarım, takdire şayandır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt