'Çılgın bunlar'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
'Çılgın bunlar'
'Çılgın bunlar'
Fenerbahçe taraftarına hayran kalan Güiza, İspanyol basınına, takımlarına bu kadar bağlı bir topluluk görmediğini söyledi.
22.7.2008



Şükrü Saracoğlu'na çıkacağı günü heyecanla bekleyen yıldız oyuncu, "Gol attıktan sonra okçu hareketini
orada yapacağım" dedi.

‘Sıcakkanlı Semih’

Yeni transfer Daniel Güiza’dan Fenerbahçe taraftarına ve takım arkadaşlarına övgü dolu sözler. İspanyol basınına konuşan golcü oyuncu, Atatürk Havalimanı’na ayak bastığı anda çılgın bir taraftar topluluğunca karşılandığını kaydederek, “Takımlarına bu kadar bağlı bir taraftar topluluğu görmedim. Takım arkadaşlarım da bana çok büyük yakınlık gösterdi. Özellikle Semih, müthiş sıcakkanlı biri. Dil olarak anlaşamıyoruz ama aramızda büyük yakınlık oluştu. Şakalaşıyor ve işaret diliyle anlaşıyoruz” diye konuştu.
‘Heyecanla ligi bekliyorum’
Güiza, kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle taraftarlara ve takım arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirtti. Ceske maçında attığı gol sonrası arkadaşlarının, “Niye okçu işareti yapmadın” diye sorduğunu ifade eden İspanyol yıldız, “Onlara, ‘Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarımızın önünde yapacağım’ karşılığını verdim. Büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla maçların başlamasını bekliyorum. O müthiş taraftarla buluşmak harika olacak. Çok kaliteli bir kadromuz var. Hocamızı söylemeye ise gerek yok” dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
422
Bozkurt_28
India
Cevap
2
Görüntüleme
427
DiaBLoS
India
Cevap
1
Görüntüleme
398
arslansem


Üst Alt