"Sıra geldi Fener'e"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"Sıra geldi Fener'e"


“En büyük zevkim gol attıktan sonra ayakkabımı çıkarmak, maçtan sonra da büyükannemi aramak” diyen Şilili yıldız, “İnanıyorum ki, İstanbul'da da bu duyguları yaşayacağım” ifadesini kullandı.

Bursaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Sebastian Pinto, attığı gollerle takımına hayat verirken zorlu Fenerbahçe maçı öncesi de iddialı sözler sarfetti. Gollerden sonra en büyük zevkinin ayakkabısını çıkarmak, maçtan sonra da büyükannesini aramak olduğunu belirten yıldız oyuncu, “İnanıyorum ki, İstanbul’da da aynı duyguları yaşayacağım. Ligde ve kupada başarılı bir dönem geçiriyoruz. Güçlü rakibimizi de yenerek, başarımızın tesadüf olmadığını kanıtlayacağız. Bunu başaracak güçteyiz. Ben de gollerime yenisini eklemek istiyorum” ifadelerini kullandı. Fizik gücünü biraz daha artırması gerektiğini de vurgulayan Pinto şunları söyledi:

‘Tek forvet oynarsam...’
“Artılarımdan birisi olarak tek forvet oynadığımda daha etkili olabiliyorum. Sadece gol atmayı değil attırmayı da düşünüyorum. Bursaspor hakkında çok fazla bir bilgim yoktu. Özellikle taraftarlarımız beni çok etkiledi. Bu kadar fanatik taraftara sahip olduğumuzu bilmiyordum. Takımı her yerde destekliyorlar. Onları mutlu etmek için elimizden geleni sahaya yansıtmaya çalışıyoruz.”
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
umutlandım şimdi. atsa bari :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Umut fakirin ekmeğiymiş ...:ehe
Senin ki de öyle işte be Pinto ...

Çok büyük olasılıkla , büyük aksilikler de olmazsa , Kadıköyden sizde mağlup olup evinize gideceksiniz . :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt