Tavsiye Çıldırtan Sorun!

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Çıldırtan Sorun!
İyi Geceler Arkadaşlar
lumia da yani lumia 520 de film izlerken film 20 dk falan geçince telefon filmi durduruyoır sürekli o hani ekrana basıyoruz durdur sar işareti geliyor ya her saniye kendi kendine onu yapıyor ve film açılmıyor yani öyle kalıyor bu sorun neden oluyor ios da hiç böyle problem yaşamamıştım?

lost68

Üye
geçici dosyaları sil veya pc den Bi bak o filmde sorun varmı

igordom

Üye
Telefonun üzerindeki jelatini çıkart

ogzhnoTr

Üye
İnternet hızınla ilgili aynısı bendede oluyor. Modemi kapat aç yüksek ihtimal düzelir.

alical33

Üye
jelatin ne alaka anlamadım
tel hafızasına atıp izlerken mi oluor netten izlerken mi ? moliplayer deneyin isterseniz

Netten izliyorsanız eğer diğer klasörü boyutu fazlasıyla artıyor buda sizin hafızanıza dejavantaj demektir.Belkide filmin gerisini almamasının sebebi hafızanızın dolu yada az kalmasından dolayı olabilir.Geçici dosyaları silip telefon hafızasını azda olsa boşaltınız birde öyle deneyin belki çözüm yolu budur

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
TMMDA benim ... kırık androişd eski telefonumda 160 mb hafızayla birüsür fil m izliyordum dolmuyordu bu 600 veyatta 2200 tllik telefondan film izleyeceksek napalım

TMMDA benim ... kırık androişd eski telefonumda 160 mb hafızayla birüsür fil m izliyordum dolmuyordu bu 600 veyatta 2200 tllik telefondan film izleyeceksek napalım
Benim 16 gb lık Nokıa x6'da hafıza boş olsa dahi bir tane daha hafıza türü vardı içinde 200 mb yi geçince internet sayfaları kendisi kapanıyordu hafıza dolu diye.Androiti bilmem ama ben çözümü silmekle hallediyordum

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
bilemedimde ben bu kadarda kotu olacağını tahmin etmiyordum hafıza yonunden

4MaGuS

Üye
siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ancak ben hafıza full dolu iken yani 28gb falan dolu iken bir çok film izlediğimi biliyorum hiçte atmadı ancak uzun süre geçti aradan şuan denemedim

kyakutlu

Üye
internetten izliyorsanız internet hızı yetersiz olabilir.
internetten izlemiyorsanız sistem zorlanıyor olabilir,hafıza dolu olabilir.