luckysleven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia Lumia gibi telefonuna flash at.
peki flash dediğin tuş kombinasyonu ile olan dimi ? Yabancı bir blogda da bunu söylemişler ama dikkatli olun telefon tekrar açılmayabilir demişler ?
Son yüklediğin uygulamalardan da kaynaklanıyor olabilir.
-Quick Settings
-Shrink Storage
-Daha fazla alan yarat
-Fener
-Bağlantı ayarı
-here maps, drive+
-
Seninle ortak olan uyguılamlarım bunlar ben de daha fazlası var ve dediğin gibi herhabgi bir reset sorunu yok ben telefonu aldığım ilk 20 gün içerinde tam 5 kez reset attı ve son attığında da açılmadı tuş kombinasyonuda olmadı ondan sonra servise verdim sürüm güncellemesi yaptılar ve şeytan kuağına kurşun böyle bir sorun yok artık.
Güncelleme ile olsaydı ben de hata verirdi dicem ama alakası yok sürüm ile ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Servise danışmanı tavsiye ederim.
Bu arada here driv + hayırlı olsun
ama seninle aynı sürümü kullanıyoruz . Sende de google yada yandex search yok bende de yok : ) ama sende reseti başta atmış bende şimdi atıyor bu da var . En iyisi telefonu sıfır kullanıp denemek daha sonrada servise gidip güncelleme yaptırayım ne yapayım başka çare yok gibi
Ben aram moturu sağlayıcılarımda Bİng ve Yandex var işin ilginç yanı sen de olanlar ben de, bende olanlar sen de olmuyor. Ben telefonu taahhütlü olarak türkcell den aldım aldıktan sonra bir sıkınıt yoktu sanırım bir kaç uygulama yükleyince sürümüm güncel sürümden eski kaldığı için çakışma yapan uygulamalar oldu ve reset sorunu yaptı diye düşünüyorum. daha sonra servise gönderdim 3 -5 gün içerinden sürüm güncellemesi yaparak gönderdiler. (tüm veriler gidiyor) ve ondan sonra 1 ay gibi bir süre geçmeden htc güncelleme yayınladı mesaj iyileştirmesi olan şimdi kodunu hatırlamıyorum ama bu güncelleme ile birrlikte hiç bir sıkıntım kalmadı.
Tavsiyem 1 kaç gün yalın olarak yani GD2 i Yükle ve kullan derim. Daha sonrasında sıra ile güncelleme kur ve dene
aslinda flash atma bu sorunu cozer. Orjinal yazilimi flashlamak lazim.
brick olmasi sorun degil. Brick telefonu da kurtarabiliyorsun ama bu yaziyi anlaman lazim
Yêu cầu điện thoại còn từ 30% pin.
1. Nhấn giữ nút nguồn tắt hẳn máy, khi máy rung lên bạn nhanh tay nhấn giữ cùng lúc 2 phím volum + và - để vào bootloader.
2. Kết nối vs PC khi nào chử chuyển thành USB tức máy đã kết nối với PC.
3. Chạy file ROMUpdateUtility.exe
4. Cứ thao tác theo yêu cầu và đợi chừng 5p up lại rom là ok.
P/s: Nếu máy nào sau khi up rom như trên xong mà vào thẳng chế độ bootloader thì các bạn kết nối lại với máy tính chạy lại rom thêm một lần nữa là ok.
aslinda flash atma bu sorunu cozer. Orjinal yazilimi flashlamak lazim.
haa abi pratik yapmaya yapmaya unuttum ben bu dili ya : ))) bunu çözene kadar w10.5 çıkar herhalde : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?