Çıldırmak üzereyim ... Mobee T1200 güncelleme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çıldırmak üzereyim ... Mobee T1200 güncelleme sorunu.
Mobee T1200 marka tabletim var. Her şey gayet güzel, memnunum. Fakat güncellemesini yaptığım taktirde bu tabletin şarjda olmadığı sürece açılmıyor. Yani açtığımızda markasının yazdığı yazı geliyor ama bootanimasyonu olan kısma geçmiyor. Şarjda olduğu zaman açılıyor sadece. Şarjdan çıkarınca da donup kalıyor. Yazılımsal bir hata değil bir sürü insan yapmış bu güncellemeyi tek bende mi oluyor bu sorun anlamadım. Eski sürüme geçeceğim fakat oda çok sorunlu. Zaten torutopu 3 rom mevcut 2 si stock (eski ve yeni) biri ise cyanogen7 ama beta daha cyanogen. Kamera, usb, dahili hafıza, video izleyememe felan bir sürü problemi var.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes bi servise falan gotur istersen

- - - Eklendi - - -

sorun yazilimsal gibi geldi bana baska bi ihtimal gelmiyo aklima cunku guncellemeden sonra olmus anladigim kadariyla guncellerken bi sorun cikmistirbelki ondan olmustur

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Servise veren bir çok kişi şikayetci. En az 1 ay sürüyor ve onarılmadan gönderiyorlarmış. Yani mobee bu konuda çok çok sıkıntılı. Yazılımsal olsa herkesde olurdu ama öylede bi durum var. Kafayı yicem tableti adam gibi kullanamadım aldığım günden bu yana. Telechips ics ya da honeycomb cıkartmıyor ki. Tablette gingerbread kullanıyoruz...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes o zaman androidden anlayan bi teknik servis bulup kendin yaptirmayi falan dene

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Az önce cwm den tüm wipe leri ve formatları uyguladım ve tekrar güncelledim açıldı. gerçekten sevindim bağırcaktım az kalsın o derece. Sonra bi 5 dakka kullandım dedim bi kapatıp açıyım bakalım nolcak. Yine aynı şey.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes sorun hakkinda cok bi fikrim yok ama hangi surumde duzgun kullaniyosan onda kalsin o zaman

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Başka şansım yok ki kardeşim. Teşekkürler ilgin için. :)

enaa_881

enaa_881

Üye
rica ederim de keske cozum sunabilseydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt