hasan karadağ
Üye
-
Konu Sahibi
-
cikma teklifi etmedim pek ya disiler bana bir sekilde ima ettiler yada mesajlar ile manipule edip kendime asik ettm yani isin ozeti kezbanlara bir sekilde acik olarak teklif edersen ayy host spk.s.s der rezil eder ve egosu tavan yapar onun yerine onla cok mesajlasip samimi ol onu umursama ve kudurt cildirt cok yakisikli sayilmam ama kendimden 2 yas buyuk hatun bile dusurdum
he birde dikkat cok sinsidirler kizlarin hepsi kelimelerni dzgun sec
Eger biribirinizi taniyorsaniz azda olsa, nasil bir mizah anlayisin var bilmem ama iyi kullan bunu gunaydin iyi aksamlar gibi mesajlar sirf komik olsun diye "q,w,L" gibi yaz arada onlara baska karekterler uzerinden asil mesela o kizi seven baska bir cocuk gibi
bir de kiz sana sorunlarindan bahsediyorsa mesela ben guzelmiyim gibu tamamdir ama dur diger yazimda demstim cok sinsiler olta atiyo olabulir bu sirada ona guzelsin degilde, o kadar guzel olsan benim yanimda olurdun demen onu cildirtacaktir
Eger biribirinizi taniyorsaniz azda olsa, nasil bir mizah anlayisin var bilmem ama iyi kullan bunu gunaydin iyi aksamlar gibi mesajlar sirf komik olsun diye "q,w,L" gibi yaz arada onlara baska karekterler uzerinden asil mesela o kizi seven baska bir cocuk gibi
bir de kiz sana sorunlarindan bahsediyorsa mesela ben guzelmiyim gibu tamamdir ama dur diger yazimda demstim cok sinsiler olta atiyo olabulir bu sirada ona guzelsin degilde, o kadar guzel olsan benim yanimda olurdun demen onu cildirtacaktir
Leyla Mecnun gibi yap
Bir yerde rastlayınca oturuyorsa daha güzel olur, masanın altına eğil birşeyler arıyormuş gibi yapsonra ne arıyorsunuz derse ki şayet der
sizinle tanışmak için bahane arıyorum dersin
Direk çıkma teklifiyle zor olur o is hacım. Arkadaşın dediği gibi belli bir samimiyet kurman gerek, ortak yaptığınız şeyler olmalı konuşmak için. Zaten bu konuşmalar sırasında farkedersin onunda istekli olup olmadığını. Hadi kolay gelsin
kız erkek ilişkileri bu mudur yani??? yaşını merak ettim. Ergensin galiba
kız erkek ilişkileri bu mudur yani??? yaşını merak ettim. Ergensin galiba
arkadaşlar etkileyici ve farklı çıkma telifi yöntemlerinizi paylaşır mısınız ?
kızla aynı sınıftaysanız ders sırasında kızın sırasına otur elıne kalemı al sıraya
"seni seviyorum
benimle cıkarmısn ? Yaz
yada kızla herhangı bı yerde bulusuyosanız kafe kantın felan
gıt elıne bıse yazabılırmıyım de
sonra senı sevıyorum benımle cıkarmısın de cok ılgınç olur bence
kızla aynı sınıftaysanız ders sırasında kızın sırasına otur elıne kalemı al sıraya
"seni seviyorum
benimle cıkarmısn ? Yaz
yada kızla herhangı bı yerde bulusuyosanız kafe kantın felan
gıt elıne bıse yazabılırmıyım de
sonra senı sevıyorum benımle cıkarmısın de cok ılgınç olur bence
Mantıklı ama kız bana kızgın
- - - Eklendi - - -
Mantıklı ama kız bana kızgın
Naptın kıza ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?