ettim sonunda duygulandı ama başka birisi var dedi yıkıldım :( hiç mi araştırmıyorsun kardeşim
greenmile Üye batudinho39' Alıntı: ettim sonunda duygulandı ama başka birisi var dedi yıkıldım Genişletmek için tıkla ... hiç mi araştırmıyorsun kardeşim
batudinho39' Alıntı: ettim sonunda duygulandı ama başka birisi var dedi yıkıldım Genişletmek için tıkla ... hiç mi araştırmıyorsun kardeşim
Joker. Üye batudinho39' Alıntı: ettim sonunda duygulandı ama başka birisi var dedi yıkıldım Genişletmek için tıkla ... Çok sert bi şekilde gelmiştir o sözz . Allah yardımcın olsun
batudinho39' Alıntı: ettim sonunda duygulandı ama başka birisi var dedi yıkıldım Genişletmek için tıkla ... Çok sert bi şekilde gelmiştir o sözz . Allah yardımcın olsun
The East Üye bi cd yap onu evine yolla cd içindeki videoyu hesapla ne zaman biter diye sonra video bitsin ara konuş
bi cd yap onu evine yolla cd içindeki videoyu hesapla ne zaman biter diye sonra video bitsin ara konuş
batudinho39 Üye Konu Sahibi ne derseniz haklısınız beyler ama hayat devam ediyor 3 gün şokunu atlatamadım ama simdi herşey rutin oldu kısmet
ne derseniz haklısınız beyler ama hayat devam ediyor 3 gün şokunu atlatamadım ama simdi herşey rutin oldu kısmet
Oğuzhan Üye Pondusss' Alıntı: mobilim ben - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun