Cihazınız udid ekranında mı kaldı ? Üzülmeyin , içeri gelin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dolunayy_35

Üye
    Konu Sahibi
Cihazınız udid ekranında mı kaldı ? Üzülmeyin , içeri gelin.
Şimdi arkadaşlar forumlarda falan okudum udid ekranında kalırsa eğer kurtuluş yok geçmiş olsun udid kaydı olan birisini bulmalısınız gibi yazılar gördüm. Burdan benim durumuma düşen arkadaşlar stres yapmasın diye yazıyorum çünkü ben kafayı yicektim :D Ama çözüm çok kolay. Cihazın home tuşuyla power tuşuna 10 saniye kadar basıyorsunuz sonra sonra power tuşundan elinizi çekiyosunuz home tuşuna basmaya devam ediyorsunuz. Bu yaptığınız işlem cihazınızı recovery moduna getiriyor. İtunes ile bağladığınız zaman 5.1.1 sürümüne güncellemek istiyor. Forumda paylaşıldıysa kusura bakmayın ben bayağ aradım ama denk gelmedim. Herkese kolay gelsin.

demir63

demir63

Üye
Apple’ın WWDC konferansında tanıttığı ve tanıtımdan birkaç saat sonra Developerlar için indirmeye sunduğu iOS 6 Beta’nın bazı öne çarpan özelliklerinden daha önce bahsetmiştik.iOS 6 betayı kurmanız için Developer olmanız gerekmekte,yıllık developer pakedi ücreti ise 99$ olmaktadır.Her Developer kendi hesabına 100 adet test cihazı ekleyebilir(UDID kaydı) ve bu test cihazlarının UDID’si beta sürümü yüklenirken Apple Sunucusundan doğrulanır.
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 10.6.3 sürümü iOS 6 Betayı cihazımıza UDID kaydı olmadan kurmamıza acaip bir şekilde izin vermeye başladı :) Daha eski sürümlerde bu işlemi gerçekleştiremezken Bu sürüm yardımı ile iOS 6 Beta sürümünü iCihazınıza kurabilirsiniz.
Cihazı Sim Kilitli Olanlar Bu Anlatılanları Kesinlikle Denemesin.
Adım Adım iOS 6 Kuralım.
-Bilgisayarınıza iTunes 10.6.3 kurun.
-iTunes ile cihazınızın yedeğini alın
-Eğer cihazınız 5.1.1 ile jailbreak edilmiş ise cihazınıza restore atın sıfır hale getirin.(Şimdi n’alaka demeyin ben de dedim ama önemli yani bu adım)
-Eğer cihazınız 5.1.1 sürümünden eski ise 5.1.1 sürümüne güncelleyin

-iTunes’i açıp Sol taraftan cihazınıza Tıklayın

-iTunes’i açıp Sol taraftan cihazınıza Tıklayın.

-Güncellemeleri Denetle Tuşuna Shift ile birlikte basıp aşağıdaki linklerden indirdiğiniz iPSW dosyasını gösterin ve cihazınız iOS 6 Betayı yüklemeye başlasın :) keyfini sürün.
Kendime Ait Birkaç iOS 6 ScreenShotları

zensOkey

zensOkey

Üye
Anlatım için teşekkürler.Detaylı bilgi için GoldMaster sürümünü incelemiştim.O konuyada göz atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt