dolunayy_35
Üye
Cihazınız udid ekranında mı kaldı ? Üzülmeyin , içeri gelin.
Şimdi arkadaşlar forumlarda falan okudum udid ekranında kalırsa eğer kurtuluş yok geçmiş olsun udid kaydı olan birisini bulmalısınız gibi yazılar gördüm. Burdan benim durumuma düşen arkadaşlar stres yapmasın diye yazıyorum çünkü ben kafayı yicektim
Ama çözüm çok kolay. Cihazın home tuşuyla power tuşuna 10 saniye kadar basıyorsunuz sonra sonra power tuşundan elinizi çekiyosunuz home tuşuna basmaya devam ediyorsunuz. Bu yaptığınız işlem cihazınızı recovery moduna getiriyor. İtunes ile bağladığınız zaman 5.1.1 sürümüne güncellemek istiyor. Forumda paylaşıldıysa kusura bakmayın ben bayağ aradım ama denk gelmedim. Herkese kolay gelsin.
Ama çözüm çok kolay. Cihazın home tuşuyla power tuşuna 10 saniye kadar basıyorsunuz sonra sonra power tuşundan elinizi çekiyosunuz home tuşuna basmaya devam ediyorsunuz. Bu yaptığınız işlem cihazınızı recovery moduna getiriyor. İtunes ile bağladığınız zaman 5.1.1 sürümüne güncellemek istiyor. Forumda paylaşıldıysa kusura bakmayın ben bayağ aradım ama denk gelmedim. Herkese kolay gelsin.
Daha eski sürümlerde bu işlemi gerçekleştiremezken Bu sürüm yardımı ile iOS 6 Beta sürümünü iCihazınıza kurabilirsiniz.