cihazıma Nokia C6 v11.0.029 FW MegaloManiaX v1 4x4 Menulü yüklüydü güncelleme yaptığım halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avaner77

Üye
    Konu Sahibi
cihazıma Nokia C6 v11.0.029 FW MegaloManiaX v1 4x4 Menulü yüklüydü güncelleme yaptığım halde
cihazıma Nokia C6 v11.0.029 FW MegaloManiaX v1 4x4 Menulü yüklüydü güncelleme v52 yükseltme yaptığım halde bilgisayarıma usb kablosuyla bağladığımda kendisini Nokia C6 görüyor yardım edebilirmisiniz bu sorunu defalarca yapıyor

depresyona girmiş telefon baksana kendini c6 olarak gorüyor buqun yarın n8 olarak gorerbilir bu işin şakasıda istersen navirimden orjinal fw yi indir kur sonra 5800 gibi gorür telefon

djmatrix

Üye
hard format atmayı dene???

avaner77

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hard formatı denedim jaf,phoenix,nokia software updater bu programların üçünüde kullandım olmuyor sorun türkcell uygulama dükkanına telefonumla bağlandığımda ücretsiz 5800 için olan progları örnek sahadan programını yüklemiyor bu cihazla uyumsuz olduğunu yazıyor bunun bilip bilmemekle alakası yok nokia'yıda kötülemiyorum böyle alaycı kücümseme gibi şeyler hiç hoş değil öyle 4 tip insan falan filan yoktur. saygılar

hard olmaz tekrar flashlamsı lazım

--------------- Ekleme ---------------

alla alla flashlada olmuyorsa kardeş ozmn bilemeyecem modifikasyon bolümündeki arkaşlara danış bi onlar bişiler yapabilir

cvitae

Üye

dostum benim de 5800 a n97 tabanlı fw yüklemiştim dönmek istiyordum şu linktekileri yaparak 5800 fw ye döndüm istersen bir bak

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...gram-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342731.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...