2463912
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
samsung apps
yazilim guncellestirme
bide uygulamalar/çalisanlar/ orda ramden yiyen gereksiz gordugun uygulamalari sil
sonra soldaki menu tusuna bas onbellekdeki gereksiz uygulamalari sil
sonra seederi yukle enable yap sonra hepsini isaretle sonra agrasiveyi sec ve en son adw launcheri sistem/app at sonra touchwiz anasayfasini sil butun islemler bukadar kolay gelsin
bi sorun. cikcani sanmiyorumTamam yapacağım.
İnşAllah bir sorun çıkmaz
bi sorun. cikcani sanmiyorum
garantili sorun cikmazKardeş bir sorun çıkacaksa yapmayayım.
Telefon 4 kere kullanıcı hatası yüzünden garantiye gitti adam para almadı.
Bu sefer de gitse bir sürü masrafa girecem.
?
garantili sorun cikmazKardeş bir sorun çıkacaksa yapmayayım.
Telefon 4 kere kullanıcı hatası yüzünden garantiye gitti adam para almadı.
Bu sefer de gitse bir sürü masrafa girecem.
?
garantili sorun cikmaz
Hangi sistem uygulamaları birbirine baglı olabilir düşündümde hicbirşey aklıma gelmedi.mesela rehber le arama uygulaması gibimi.yada internet le orjinal web tarayıcısı?Kardeş sistem dosyalarının bir çoğu birbirine bağlıdır..
Kusura bakma âmâ sen tahmini konuşuyorsun.
neyse konu kilit
Hangi sistem uygulamaları birbirine baglı olabilir düşündümde hicbirşey aklıma gelmedi.mesela rehber le arama uygulaması gibimi.yada internet le orjinal web tarayıcısı?
Cok önemli bir sistem dosyası silmedigin sürece telefon çökmez.mesela touchwiz yada android sistemi vsKardeş hepsi de bir zincirin halkaları gibidir; senin gereksiz silmek istediğin herhangi bir sistem dosyası telefonunun çökmesine neden olabilir..
En iyisi hiç ellememek
hic elleme s3mini ugrasirken ingilizce oldu turkceye ceviremedik 25 liraya yazilim attirdim.
hepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın.Kardeş hepsi de bir zincirin halkaları gibidir; senin gereksiz silmek istediğin herhangi bir sistem dosyası telefonunun çökmesine neden olabilir..
En iyisi hiç ellememek
hepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın. bide direkt kaldırma titanium backupla dondur. sorun çıkarsa yine çözersin.
arkadaşın androidle ilgili bilgisi yok.teknik servise veriyor en ufak sorundahepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın.
O zaman teknik servisin keyfini bekleyip dursun.Yazilimsal sorundan android garantiye verilmez (hardbrick gibi durimlar haric) ancak donanimsal bi hata olursa yollarim garantiyearkadaşın androidle ilgili bilgisi yok.teknik servise veriyor en ufak sorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?