xPaSHax
Üye
-
Konu Sahibi
-
cıhaza odinşe atsam orjınal imei ye donmezmı dıyosun sen sımdı ?Hayır olacağını sanmıyorum abim benimki de yurtdışı GB den ICS ye güncelledim..Kayıtlı ise ise sorun olmaz..
Benim ki de aynı abim..Yurtdışından aldığı için buraya gelince kayıt yaptırması gerekiyor..Pasaporta kayıtlı ise İmei değişmez..Spot telefonlarınki değişir..Benim de telefon çöktü ben de odin den flashladım her hangi bir sıkıntı yok..cıhaza odinşe atsam orjınal imei ye donmezmı dıyosun sen sımdı ?
Benim ki de aynı abim..Yurtdışından aldığı için buraya gelince kayıt yaptırması gerekiyor..Pasaporta kayıtlı ise İmei değişmez..Spot telefonlarınki değişir..Benim de telefon çöktü ben de odin den flashladım her hangi bir sıkıntı yok..
Bağlanamazsın Kies Türkiye kies'i..Yurtdışı telefonlarında Odin ile yaparsın..O hata bilinmeyen aygıt hatası gibi bir şey..Yurtdışı olduğundan kaynaklanıyor..hekko vırtual cd hatası neden cıkar pekı ? kıesle bıle baglanamıyorum cıhaza
Sorma be kardeşimNe maceraydı
Dowload moda alıyor musun abim ?yaw odin gormuyorkı cıhazı usb den ?
İnşallah PM den bakalım umarız öyle olurbüyük olasılıkla klonlanmış cihaz endişelenme kadeş çökmez vede asla kapanmaz..
+ home tuşuna da basmalısın abim PM ye gelbak sımdı ses acma kapama tusuyle guc dugmesıne bastıgında zaten otomatık gecıyor ama tık yok cıhazda
Ekranda dowload çıkmadan geçmezguzel kardesım bak sımdı ses acma kapama tusuyla + guc dugmesıne basınca otomatık gecmıyormu zaten downloada ? ben oyle attım kendımınkıne sorun nerde acaba anlamadımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?