[Cihani Sultan] Where's My Water? / 30 FPS / 4 Bölüm

ben yüklüyemiyorum bu oyunu dosyadan çıkartamıyorum

Çok teşekkürler oyunu Nokia'ya çıkardığın için. Ama bir sorum var. Her yeni bölüm eklediğinde burdan indirip yeniden kurmamız mı gerekiyor?

Tepkiler: Cihanî Sultan
Rica ederim.Kurulacak bir şey yok ama evet her yeni bölümü indirmeniz gerekiyor.

Çok sağol. Bir önerim var kendini biraz daha geliştirip Nokia Mağaza'da yaptığın oyun ve uygulamaları satabilirsin. Mesela Where's My Water oyununu daha da iyileştirip her yeni bölüm eklediğinde Nokia Mağaza'da güncelleme olarak kullanıcıların yüklemesini sağlayabilirsin.
Sonuç olarak demek istediğim oyunlarını satıp az da olsa para kazanabilirsin hem böylece daha çok kişiye ulaşmış olursun.
Bu arada oyun Nokia 500'de çalışıyor

mustafa hoşgelsin zaten where's the my waterdan sonra ovi mağazaya girmeyi plqnliyoruz ama şimdilik ucretsiz

Konu Sahibi

5800 bile çalışır.Where's My Water kesinlikle bizim özgün fikrimiz olmadığı için Ovi kabul etmez.Ayrıca yapabileceklerimiz çok sınırlı olduğundan pek umutlu da değilim zaten.

5800 bile çalışır.Where's My Water kesinlikle bizim özgün fikrimiz olmadığı için Ovi kabul etmez.Ayrıca yapabileceklerimiz çok sınırlı olduğundan pek umutlu da değilim zaten.
Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz

Aslında kardeşim bu olayı ZeptoLabs'a anlatsan. Belki sana kullanıcıların parayla alması sözü karşılığında biraz destek verirler ve sende bu olayı geliştirirsin. Yani acaba böyle bir ihtimal var mıdır?

Konu Sahibi

ZeptoLabs de Rovio , Gameloft , EA gibi Symbian desteğini çekmiş bir firma.Ancak Nokia'nın desteğiyle çıkarabilir.Senin dediğin biraz kodlama işine giriyor (), ve şimdilik hiç kod bilgimiz yok.

- - - Eklendi - - -

Hünkarım Büyük düşünelim büyük şeyler yapalım zaten dil de öğreniyoruz

Nerden?

Ben python sen C++

C++ öğreniyorum class yapısına girdim hele şükür.Ama galiba baştan başlamam gerekecek çoğu şeyi unutmuşum.(Zaten öğrendiğim cücük kadardı onu da unuttum.)
ben de sırf python u daha iyi kullanabilmek için dün tüm gecemi linux yüklemeye verdim ama bir hata var onu hala çözemedim sistemler arası geçiş yapmaktan bakamıyorum wmw'ye ama söz 11 e kadar dördüncü bölüm görselleri hazır olacak

Konu Sahibi

Tamam.O zaman 5'e dokunma.Geçeceksen de 6.Çünkü 5 benim.

M@cros

Üye
4. bölümün örneğini yaptım beğenirseniz kaynak dosyası ve resimleri gönderebilirim.

Konu Sahibi
4. bölümün örneğini yaptım beğenirseniz kaynak dosyası ve resimleri gönderebilirim.

Çok güzel yapmak istediğim bunun gibi bir şeydi.Süper olmuş ama fps'si çok yüksek değil mi?
Bu arada şu buton ekleme işini felan çözemedim.Eğer zahmet olmazsa mesela 1.bölümü yapıp da yaparken Freez Screen gibi bir programla video alsan olur mu?

kutok

Üye
Abi ben artık seni resmi bir oyun üreticisi olarak görüyorum valla.