Haber Cihani Sultan Oyunları Yakında Sizlerle!

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
ya bosver guzel olup olmadigi yapman bısi :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Benim telefon açarmı senin oyunları :) Bu arada senin oyunlara bayılıyom ya gülmekten oynanmıyor :D başarılar şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve @Safak
@Safak

@Safak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, Cihanî Sultan ve Silinen Üye 1145465
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
İmanlı stüdyo androide geldi demek Gamelofttan sonra en iyi yapımcı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve @Safak
M@cros

M@cros

Üye
En İyi Geliştirici :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve 0MG90
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
ya bosver guzel olup olmadigi yapman bısi :D
Yani orası da doğru :D
Benim telefon açarmı senin oyunları :) Bu arada senin oyunlara bayılıyom ya gülmekten oynanmıyor :D başarılar şimdiden :)
Açar herhalde As o kadar da kötü değil :D
İmanlı stüdyo androide geldi demek Gamelofttan sonra en iyi yapımcı :ehe
Öhöm övünmek gibi olmasın da :D
En İyi Geliştirici :oke:
İnşallaaah ustam.
Umut dünyası işte,günün birinde o ünvanla onurlandırılmayı umuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: @Safak, Silinen Üye 1145465 ve 0MG90
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Imana getiren oyunları bekliyoruz :eller: :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, @Safak ve Cihanî Sultan
@Safak

@Safak

Üye
İmanlı stüdyo hayata bakış açınızı değiştirir.

• Beğen
YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
Abi nedir senin bu eski çocukluğumuzun çizgi filmlerine hiç eksilmeyen sevdaan? :bud::hmmm

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
eğer ki kendini gelistirirsen bence ilk olarak strateji oyunları yapmaya bak çünkü androide istenilen türde strateji oyunu yok mesela pcde ki stronghold gibi

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
eğer ki kendini gelistirirsen bence ilk olarak strateji oyunları yapmaya bak çünkü androide istenilen türde strateji oyunu yok mesela pcde ki stronghold gibi
Zaten strateji oyunu yapıyorum şuan.Yani saldırıların farklı hasar verme seviyesi ve götürdüğü farklı enerji seviyesi var.Ve her saldırı her hayvana karşı işe yaramaz.Bazı saldırılarsa bazı hayvanlardan diğerlerinden birkaç kat daha fazla işe yarar.İşte burda işin içine strateji giriyor.
Mesela fil gibi büyük ve ağır bir hayvan zar zor da olsa amuda kalkıp yere sert bir darbe indirse etrafta büyük bir sarsıntı olur.Bu tip saldırıdan bir deve feci şekilde etkilenecekken bir baykuş hemen yükselerek zerre kadar bile etkilenmez.
Başka bir örnek olarak bir atın bir file yaptığı vücut çarpması filden çok ata zarar verecekken aynı çarpmayı kediye yaptığında kedinin feleği şaşar.Ayrıca sadece hayvanları çarpıştırmayı düşünmüyorum aklımda zırh eklemek de var. @legolas29 sağolsun :)
Abi nedir senin bu eski çocukluğumuzun çizgi filmlerine hiç eksilmeyen sevdaan? :bud::hmmm
Bilmem ki çok seviyorum kerataları :D

Metin137

Metin137

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum o zaman çünkü androide doğru düzgün strateji oyunu yoközellikle pc deki stronghold oyununa bakmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunları arasında

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
sabırsızlıkla bekliyorum o zaman çünkü androide doğru düzgün strateji oyunu yoközellikle pc deki stronghold oyununa bakmanı şiddetle tavsiye ederim çünkü gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunları arasında
Bu beni aşacak bir oyun.Yani bir kişinin veya benim bilgimde 10 kişinin filan yapması bence imkansız.Benim oyun arenada savaş,puan kazanma,level atlama ve karakter upgrade üzerine kurulu.Elimden anca bu geliyor :D

stylee61

Üye
Sen onu bunu birak da ace 5830i kaldiracak mi yaptigin oyunlari ona gore bekliyim bende :D

• Beğen