Cigacigabaytbağyt

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Cigacigabaytbağyt
O Gigabayt diye okunur :cool

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cigabört

The Pancar

The Pancar

Üye
benimde aklımı çeldi neden cigabayt diyor bunlar acaba gerçekten cigabayt mı ? diye

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
:çay: için doğru okuyun :oke:
@@Serhan sen ayran iç ama :D

Print Screen

Print Screen

Üye
Bana da süt uzatın ordan Serhan a göre 10 yaşındaymışım da

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
megagagabaytbayt :ehe

Print Screen

Print Screen

Üye
Nickini çok mu düşündün.
La bu tuşun işlevini bilmez misin bilgisayardaki güzel anlarımızı yakalar bazen ifşa için kullanılır yani klavyeye bak görürsün bu tuşu düşünmeye bile gerek yok la güzelim nick :D sen asıl kendi nickini mi çok düşündün koy Serhan tamam da sırf fazladan @ gorunsun diye @@Serhan nedir :ehe

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
La bu tuşun işlevini bilmez misin bilgisayardaki güzel anlarımızı yakalar bazen ifşa için kullanılır yani klavyeye bak görürsün bu tuşu düşünmeye bile gerek yok la güzelim nick :D sen asıl kendi nickini mi çok düşündün koy Serhan tamam da sırf fazladan @ gorunsun diye @@Serhan nedir :ehe
senin de ömrün uzun değil :naughty: :eller: :kro2:

The Pancar

The Pancar

Üye

Bu foğtorafı en son by_ali için atmıştım şuan banlı ;)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Beyin Bedava :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
çare bülent serttaş

The Shadow

The Shadow

Üye
Nedense yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Print Screen

Print Screen

Üye
Herkes beni birine benzetir zaten uzaktan Kıvanç Tatlıtuğ derler bazıları bu da böyle bir anım

Takipçi Satın Al

Üst Alt