Valla ayfondo beyciğim gigabayt diye okuyorCigabört

Nickini çok mu düşündün.Bana da süt uzatın ordan Serhan a göre 10 yaşındaymışım da
La bu tuşun işlevini bilmez misin bilgisayardaki güzel anlarımızı yakalar bazen ifşa için kullanılır yani klavyeye bak görürsün bu tuşu düşünmeye bile gerek yok la güzelim nickNickini çok mu düşündün.
sen asıl kendi nickini mi çok düşündün koy Serhan tamam da sırf fazladan @ gorunsun diye @@Serhan nedir 
senin de ömrün uzun değilLa bu tuşun işlevini bilmez misin bilgisayardaki güzel anlarımızı yakalar bazen ifşa için kullanılır yani klavyeye bak görürsün bu tuşu düşünmeye bile gerek yok la güzelim nicksen asıl kendi nickini mi çok düşündün koy Serhan tamam da sırf fazladan @ gorunsun diye @@Serhan nedir
![]()

Banamı ?
Bu foğtorafı en son by_ali için atmıştım şuan banlı![]()
senin de ömrün uzun değil![]()
![]()
![]()
Geleceği görebiliyonuz mu la vay canına yolla abicim ordan bana bi ban
Bu foğtorafı en son by_ali için atmıştım şuan banlı![]()
Görüyoruz, pancar zaten o resmi attıysa geçmiş olsun.Geleceği görebiliyonuz mu la vay canına yolla abicim ordan bana bi ban

Nedense yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim.La bu tuşun işlevini bilmez misin bilgisayardaki güzel anlarımızı yakalar bazen ifşa için kullanılır yani klavyeye bak görürsün bu tuşu düşünmeye bile gerek yok la güzelim nicksen asıl kendi nickini mi çok düşündün koy Serhan tamam da sırf fazladan @ gorunsun diye @@Serhan nedir
![]()
Emirhan, Şahin değil emin olabilirsinNedense yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim.

AynenNedense yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim.

Niçin ?Emirhan, Şahin değil emin olabilirsin![]()