çift sim ve tek sim çinlerde imei değiştirme %100

Sponsorlu Bağlantılar

straylover

Üye
linki bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
 


06Nurettin

Üye
arkadaşlar bende çinden gelen 3 sim kartlı telefon var bunların imeilerini nasıl değiştirebilirim bu programla olmuyor telefonla bağlantı kuramıyorum..
 

omerbasat

Üye
eyvallah link sağlam pro canavar
 

tysonhaye

Üye
Kardeş her şey güzelde imei bölümüne bişey yazamıyorummm
 

atisoft

Üye
harpaşa belliki yerinde duramıyorsun herşeyi devlete buluyorsun kafası çalışan yapıyor her fırsatta devleti yönetenlere saldırırsınız zaten milletin seçimine saygı duyacaksın razı olacaksın ! cumhuriyetçi olan onu savunan en çok sizsiniz madem o halde cumhurun yani halkın dediginin olmasına neden bu kadar hazımsız yaklaşıyorsunuz.. (:(:
birileri ürüsede kervan yürür kafanı yorma devreleri yakarsın sonra çok zorlama :)(:

----------Eklendi @ 19:05:22 ---------- Yazıldı @ 19:04:22 ----------

dostum hangi linkten indirdin sen ?

----------Eklendi @ 19:08:48 ---------- Yazıldı @ 19:05:22 ----------

ben eski telefonumun imei numarasını yazacagım belki ne biliyorsun ? kul hakkını çok gözetiyorsan şapka yüzünden insanları sallandıranlarıda düşün !
 

Marxman

Üye
Çift sim için nasıl yapıcaz bunu bilen yok mu?
 

halilus

Üye
Olmuyor yaw kilit istiyor, uğraşmayın boşuna
 

emfes

Üye
Bu konuda izmirde yardımcı olabilecek kimse var mı ? Pm atar mısınız lütfen...
 

alsan1907

Üye
    Konu Sahibi
aLLAH BİR DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUNDA YASAL OLARAK BİŞEY OLURMU YA CVP ATARSANIZ SEVİNİRİM...


bu işten para kazanan insanlar var benim amacım kimsenin ekmeğini kesmek değil. denetimlerden bir sekilde sıyrılıp ülkeye sokulan cihazlar yüzünden insanların verdikleri paralar yanıyor kimse parayı sokakta kazanmıyor. ben magdur olan insanlara yardım etmek amacı ile böyle bir konu actım kimseyi bu yola tesvik etmiyorum sadece mevcut bilgimi paylasıyorum. bu bilgiden yararlanıp bu işin ticaretini yapan herkimse herşeyi kendi mesuliyeti cercevesinde gercekleştirmektedir. yegenime satılmıs olan bir telefonla basladım ben bu programı arastırmaya ve yine bize ait olan hurda bir telefondan i-mei alarak durumu düzelttim.

kendi derdine derman olmak suç değildir olamaz yasalar çiğnenmedigi sürece. ama bu cihazları bu sekilde satmak nitelikli dolandırıcılık tır (mesleğim gereği bu tür konulara hakimiyetim yüksektir). herkesin özgürlüğü, baskasının özgürlük alanına girenceye kadar sınırlıdır.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

yok indiremedim yok indirdim kuramadım, kurdum yapamadım falan filan yazan arkadaslar bu işlemi yapıp tesekkürlerini esirgemeyen arkadaslara danısabilirler.
 

fizy09

Üye
tşklrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
cakabey52

cakabey52

Üye
Teşekkürler. Neredeyse 1 saat uğraştım, burada yazılanların tamamını okudum. Yinede yapamadım derken son çare olarak bilgisayarı yeniden başlatmakta buldum çareyi ve oldu. öncelikle diğer yardımcı olan arkadaşların dedikleri doğru. Yani telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayar yazılımını yükleyemedi. "MT6235 yüklenemedi" uyarısı verdi. bunu yükledikten sonra telefonu bilgisayara tekrar bağladım ve bilgisayar telefonu tanıdı ve telefon üzerinden "COM" bağlantısını seçince bilgisayar otomatik olarak COM2 veya COM3 yada herhangi bir COM.. noktası verebilir ki verdi de. Bunu Denetim Masasında bulunan aygıtlar ve yazıcılar bölümünden "USB Modem Driver" inizin yani telefonunuzun özelliklerinden gelişmiş ayarlarda "COM bağlantı noktası" ayarlarından COM2'yi seçiniz ve verilen programı yönetici olarak çalıştırınız. Ön sayfadaki adımları takip ederek bütün bu dediklerimi ben yaptım. kimi zaman imei yazan yer aktif olmadı kimi zaman connecting time out yada write imei fail hatası aldım bir türlü olmadı. son olarak tam pes etmiş bir şekilde bilgisayarı yeniden başlattım ve son kez tekrar denedim ve oldu. Umarım bende birilerine faydalı olmuşumdur. İsteyen arkadaşlar için MT6235 driver linki: . (Link alıntıdır)
 

gimmeluck

Üye
orjinal i9100 icinde oluyor mu bu? TR kaydi yok ama imei orjinal yani. baska tr kayitli imei noyu koyucam olur mu?
 

umutsecgin

Üye
Yapılan bu iş hırsızlıktır. Rastgele imei sallayarak Yasal faturayla 1500 tl verip telefon alan insanların telefonlarını kullanılmaz hale getiriyorsunuz. 50 liralık zottirikten bi çin malı telefon için kendinize sövdürmeyin. Kul hakkına tecavüzün cezası bu dünyada ödenmezse öbür dünyada ateş olarak karşınıza çıkacaktır.
şimdi sen nerden biliyorsun benim eski imei mi kullanmadığımı? kul hakkı demişsin 1500tl dediğin telefon ne hikmetse bizde bu fiyat. kul hakkı ile suclarken sen yemeyesin yanı cezayı. bizlerden alına bir ton sacma sapan vergi kul hakkı değil mi vs... yazardımda daha çok değmez program çalışıyor fakat anlamadığım imei değişsemde kart kapatıldı hatası alıyorum
 

takocan23

Üye
İMEİ İNPUT yazısına hiç birşey yazılmıyor bi yardım lütfen
 

altunhisarman

Üye
tesekkurler eline saglik
 

mtncelik

Üye
link gayet güzel çalışıyor hatayı kendinizde arayın

- - - Eklendi - - -

sadece çin teller içinmi bu program yoksa normal tellerdede iş görürmü
 

megamet

Üye
Star i9220 MTK6575
Android 4.0 Mobile phone 3G GPS Wifi 5.08 inch Capacitive kullanabilirmiyiz. tşk...
 

fehmi1116

Üye
çalişmiyor program. Denedim değiştirmedi
 

locomania54

Üye
eline saglık usta.......
 

rsa_18

Üye
evet arkadaslar bir çok muadili mevcut bu programın fakat genelde tek işlemci çift sim olan cihazlarda imei değiştirme konusunda problem yasanmakta. bir cok arkadsımız 2. imei yi yükleyememektedir.
bende aynı problemle karsılasınca derin bi arastırma yapıp bu alıntıyı forumumuzda paylasmak istedim.

linkini verdiğim dosyada nasıl yapılacagı BENİ OKU!!! belgesinde yazmaktadır ama şimdi tekrar yapılması gerekenleri tekrar burayada yazacagım....

1-''CONFİGURATİON'' SEKMESİNE TIKLA

2-''ENTER CONFİGURATİON MODE'' SEKMESİNE TIKLA

3-PAROLA İSTEYEN PENCEREYE: ''MIADM'' YAZ

4-ADMİN OLARAK GİRİŞ YAPILSINMI DİE ACILAN PENCEREYE OK DE

5-ARTIK ALTTA HANGİ SİM E İMEİ YAZACAKSAN ONU SEÇ YADA TEK SİM İSE SİM1 İŞARETLİDİR

6-''OPERATİON'' SEKMESİNE TIKLA

7-YAZMAK İSTEDİĞİN İMEİ Yİ ''İMEİ İNPUT'' YAZAN KUTUCUGA YAZ VE ''STARTA'' BAS

8-İŞLEM BAŞIRIYLA TAMAMLANDI YAZISINI GÖRÜNCE TEKRAR ''CONFİGURATİON'' SEKMESİNE TIKLA

9-CONFİGURATİON SEKMESİNİN EN ALTINDA ''SAVE ALL CONFİGURATİON'' KUTUSUNA TIKLA

10-PROGRAM RESTART EDİLECEK DİE YAZAN Bİ PENCERE ACILICAK TAMAM DE, PROGRAM KENDİLİĞİNDEN KAPANACAK.

11-USB KABLUYU TELDEN CIKAR VE TELEFONU KAPAYIP TEKRAR AC

12-ARTIK SECTİĞİN İMEİ DEĞİŞMİŞ OLACAK GÜLE GÜLE KULLAN.​

sağolasın
 


Üst Alt