cabbar65 Üye allah razı olsun birde bunun baglantı kablosu nasıl resim varmı tarif etsen cabbar_6565@hotmail.com
hkn3242 Üye benim teli com 4 de gördü, her iki imei bir seferde değişti.başarılı bir program.emeğine sağlık
ucyaz Üye telefonu bağlayınca hangi portta olduğunu nerden bilicez 1 le 3 ü denedim programda kafadan numara yazdım ama disable sleeping mode diye hata veriyor.
telefonu bağlayınca hangi portta olduğunu nerden bilicez 1 le 3 ü denedim programda kafadan numara yazdım ama disable sleeping mode diye hata veriyor.
brasis Üye volkqi' Alıntı: kardes disable sleeping mode file die bısı dıo yardımcı olursan sevınırım Genişletmek için tıkla ... bendede aynı nasıl düzeltecegiz acaba
volkqi' Alıntı: kardes disable sleeping mode file die bısı dıo yardımcı olursan sevınırım Genişletmek için tıkla ... bendede aynı nasıl düzeltecegiz acaba
togican Üye selam ben bu programı indirdim com baglantıları birbirine uyum saglamıyor ne yapmalıyım teşekkürler
wendor21 Üye arkadaşım sana sonsuz teşekkürler iyiki yükledin x6 yı kurtardık yapamayanlar için söylüyorm önce usb driveri bulun com noktasını seçin programı açın imeileri yazın telefonu aç kapa yapın bitti
arkadaşım sana sonsuz teşekkürler iyiki yükledin x6 yı kurtardık yapamayanlar için söylüyorm önce usb driveri bulun com noktasını seçin programı açın imeileri yazın telefonu aç kapa yapın bitti