Telefon Tavsiyesi çift sim kart

Sponsorlu Bağlantılar

joker66

Üye
    Konu Sahibi
çift sim kart
slm forum bilgisi olan varsa yardım bekliyorum ben hem kişisel hem şirket hattı taşımak mecburiyetindeyim bunları çift hatlı bir telefonla birleştirmek istiyorum ancak forum ve sitelerde gördüğüm çift hatlılarda bazılarında dır bilemiyorum bir hatla konuşurken diğer hat meşgul yada kapalı durumundaymış
'' benim istediğim şu akıllı bir telefon işletim sistemi ( and oid +ios+windows ) en az 4,5 inç ve yukarısı
çift işletim sistemiymiş forumlarda öyle geçtiği için yazıyorum her 2 hattı da aynı anda kullanabileceğim telf marka ve varsa fiyatlarını öğrenmek istiyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
slm forum bilgisi olan varsa yardım bekliyorum ben hem kişisel hem şirket hattı taşımak mecburiyetindeyim bunları çift hatlı bir telefonla birleştirmek istiyorum ancak forum ve sitelerde gördüğüm çift hatlılarda bazılarında dır bilemiyorum bir hatla konuşurken diğer hat meşgul yada kapalı durumundaymış
'' benim istediğim şu akıllı bir telefon işletim sistemi ( and oid +ios+windows ) en az 4,5 inç ve yukarısı
çift işletim sistemiymiş forumlarda öyle geçtiği için yazıyorum her 2 hattı da aynı anda kullanabileceğim telf marka ve varsa fiyatlarını öğrenmek istiyorum
Meşgül Dediğin Açarsın Arama Bekletmeyi Biri Seni Arayınca Ekrnda Başka Arama Var Diye Görünür

joker66

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz doğru dur tam bir bilgim yok henüz çift hatlı telf olmadı bu nedenle çift hatlı telf önerisi olan varmı diye sormuştum

restmod

restmod

Üye
Discovery - discovery 2 ikiside cift simli

phasan

phasan

Üye
Suan için tam 2 sımli telefon yok yanı demek istedıgım bırıyle konuşurken dıyerı çalmıyor yada çalaada bazen gorunmuyor