• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Çift SIM Kart Desteği ile '' Samsung B7722 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Çift SIM Kart Desteği ile '' Samsung B7722 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Yaklaşık bir buçuk aydır internet ortamında dedikodusu dönen, Samsung’un B7722 isimli modeli gün içerisinde kamuoyuna tanıtıldı. 3G bağlantısı ile görsel görüşme ve hızlı mobil internet seçeneklerinin yanı sıra bu özellikleri çift SIM kart desteği ile bir araya getirmeyi başaran Samsung’un yeni modeliyle ilgili teknik özelliklerse şöyle;

• 3.2 inç genişliğinde, 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran,
• Wi-Fi ile kablosuz ağ bağlantısı,
• 3G ile görüntülü görüşme ve hızlı mobil internet,
• Bluetooth ile kablosuz veri aktarımı,
• USB ile kablolu hızlı veri aktarımı,
• 8 Gigabayt’a kadar genişletilebilir MicroSD kart yuvası,
• Çift LED flaş ile desteklenen 5 Megapiksel kamera,
• ÇİFT SIM kart teknolojisi,
• Sosyal ağ siteleriyle entegrasyon,
• Boyutları: 113.5 x 55.5 x 14.3 mm,
• Ağırlığı: 112 gr,


( Samsung B7722'ye ait görsel resim )

Çok kısa bir süreç içerisinde satışa sunulacak olan cihazın fiyatının ise 420 Euro olması bekleniyor.
 


dcanlee

dcanlee

Üye
montye kerdeş geliyor desenize!
 
silver021

silver021

Üye
bence bu çok güzel :) monte yanında çin malı kalır gibi duruo. şu dış görünüşüne bi baksanıza.

--------------- Ekleme ---------------

5 mp de kamera var daha ne isterem :D alıorum hemen
 
ghost841

ghost841

Üye
yaa ne güzel 6600 da bile symbian desteği var ama samsungda yok:kop::kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

420 euro'y muş 6600 30lira :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
 
KingSuphi

KingSuphi

Üye
çift kart olayı güzel
 
ghost841

ghost841

Üye
ya çift kart desteği 6600'da var bir kartı diğerine yönlendiriyorsun çift kartlı oluyor :kop::kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

...
 

koraynokta

Üye
arkadaşlar selam
Samsung B7722 Dual Sim bu telefonda flash player varmıdır acaba.nete girdiğimde videoları oynatamıyorum ve telefon bankacılığı yapamıyorum inceleyen varsa veya bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.devamlı seyahat durumunda olduğum için telefondan interneti çok kullanıyorum ve çift kartlı olması da çok önemli.yani hepsini biraraya toparlıycam olursa tabi.elde birkaçtane telefonla dolaşması iyi bir görüntü olmuyor.şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.:bilmm
 

NuMuNeLiK

Üye
Arkadaslar.iki hafta önce B7722 aldim.kamerasi,kullanimi vs güzel.ama cokta abartili degil ama kimilerin bu tlefona asik olabilecegini düsünebilirim.cünkü dokunmatik ekran ve iki sim kart ayni zamanda wifi üstünede uzun pil ömrü birde sensorü ve klavyesini eklersek ve tek eksigimiz gps olup onuda googlemaps le kapatirsaniz telefonla bütünlesmemeniz icin hic bir sebep kalmaz.

ancak benim gördügüm eksikliklerden bi kac tanesi su sekilde

-Daha email hesabini ayarlayamadim.
-yan cevirilince olusan klavye herzaman olusmayip sizi sinir edebilir.ki sistemi öyle
-internete girdiginizde elbette cok kücük bir sayfa görüyorsunuz.büyütümek icin ekrana basili tutup
parmaginizi yukari sürdügünüzde büyütme olayi bazen gerceklesmeyebilir.
-dokunmatik ekrani iphone gibi degil(hic bir telefonun degil :))
-daha henüz program bulamiyorsunuz 240x400 lük ve j2me (ben bulamadim)


devami sonra... sorulari olan varsa cevaplayabilirim.
 

NuMuNeLiK

Üye
cift simkartli telefon kullaniminda yeni bir cag diyebiliriz.(taninmis markalar icin)su an tek eksigi gps diyebilirim.

telefonda diyelim herhangi bir program aciyorsunuz.kapama dügmesine bastiginizda size kapansinmi yoksa arkaplanda calismaya devam etsinmi sorusu geliyo.ikincisini secmenizde o programa hizlica eriseceginiz biyer yok.tekrar program nerdeyse oraya girip acmalisiniz.
kisacasi bi task manger araniyor

flash i el feneri olarak kullanma programida beklediklerim arasinda.cünkü cogu zaman ise yariyo.

bakalim bende daha yeni yeni inceliklerini ögreniyorum..simdiye kadar gözüme takilanlar bunlar

su program azma isini ah bi ögensemde hem kendim yapip hem size sunsaydim ne güzel olacakti

genel olarak:

cift hat isteyenlere mutlaka önerecgim bi telefon.en azindan 5mp kamera 3g ve wifiniz var.internet kullanimida hic fena sayilmaz...kacmaz bi telfon ;)
 

helez10

Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Ben de 2 haftadır B7722 sahibi bir insanım.
Genel itibariyle ciddi ciddi eleştirilecek bir yanı yok. İnsan biraz da kanaatkar olmalı. Daha evlasını istiyorsak, o zaman fiyat aralığını yükslteceğiz; başka çaresi yok ülkemiz şartlarında.

Ama eleştirmeyeceğiz diye bir kaide de yok tabi.

B7722'nin, benim kısmî kusur olarak gördüğüm, ya da başka bir deyiş ile "keşke böyle olmasa idi" dediğim iki özelliği var...
Biri, Micro SD kartın, kapağın altında olması. Karta ulaşmak için kapağı çıkarmak gerekiyor. Samsung'un bazı modellerinde de bu özellik mevcut. Hatta kimisi sim kart gibi bataryanın da altında. Neyse ki B7722'de o kadar da değil. Ama elimdeki diğer Samsung modeli SGH-E250'deki gibi Micro SD kart'a dışarıdan erişebilseydik daha pratik olurdu.

İkincisi... Çok kapasiteli bir telefon olmasına rağmen, çok uzun bir mesajı tek seferde alamıyor. Max. 15 mesaj uzunluğunda bir mesajı tek seferde alıyor. Mesela mesaj 18'li ise, 15'li ve 3'lü olmak üzere mesajı ikiye bölüyor. Aslında bu kadar yüksek ve geniş kapasiteli bir telefonda olmaması gereken bir özellik... Nokia 6600 kullanıcısıyım aynı zamanda. 6600'ım 30'lu mesajı tek seferde bölmeden alıyor mübarek. SGH-E250'de de mesaj limiti max. 12 idi. Samsung'un modellerinin hepsi mi böyle acaba?

Bir de aklıma şu geldi şimdi... Çektiğim videoları pc'ye aktarıyorum; tam ekran izlemek istesem, görüntü bozuluyor. Küçük boyutta çözünürlük iyi de, büyüteyim deseniz görüntü kalitesi düşüyor.

Telefon rehber hafızası tanıtımlarda 1000 diyor ama, aslında 2000. Kullananlar görecekler.

Benden şimdilik bu kadar. 2 haftalık tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Herkese hayırlı akşamlar...

 

emrekoc77

Üye
Merhaba arkadaşlar bende B7722 var başka bir forumda bu telefonun hatalarını yazmıştım oradan kopyalayıp buraya yapıştırıyorum herkes bilsin telefondaki hataları ona göre Samsung'un bir anca önce yeni bir yazılım ile bu sorunları gidermesi gerekiyor.

- Herkeste Olan İnternette gezinirken bellek yetersizliği hatası bende de var fakat sadece internette vermediğini farkettim B5722 telefonunda çektiğim bir resmi B7722 ye attım onu arka plan resmi yapmak istediğimde de aynı bellek yetersizliği hatasını aldım dedim resim boyutumu çok büyük acaba ama hayır sadece 160 kb. yani farklı yerlerde de aynı hata ile karşılaşırsanız şaşmayın

- 2.cisi aldığım günden beri gelen mesajlardaki türkçe karakterleri göstermiyor ş,ö,ç,ü, bunlar mesajın içinde boşluk olarak görünüyor ve kısaltılarak gelen mesajlarda anlamakta çok zorluk çektiriyor. (Telefon ayarlarından Dil\ kısmından giriş yöntemini ingilizce yaptım fakat yine düzelmedi)

Evet Arkadaşlar bugünki gözetlemelerime göre telefonda tamamen yazılımsal bir sorun olduğu belli

- Kodak 12 MP. bir foto makinası ile çektiğim resimlerin boyutu 2 MB onların hiçbirini açmıyor hepsinde aynı hata olan yeterli kaynak yok bazı uygulamarı kapatın uyarısı veriyor

- Ve sadece bununla da sınırlı değil 160 - 500 kb arası değişen java oyunlarını yüklüyorum hepsi Samsung monte de çalışan oyunlar hiçbirini açmıyor ufacık oyunları açarken bile aynı yeterli kaynak yok diyip kapatmak zorunda bıraktırıyor.

- Bir eksiklik daha buldum telefon ile görüşürken ne menüye nede mesajlara bakabiliyorsun çok büyük bi eksiklik gelen mesaja bakmak istiyorsan telefonu kapatmak zorunda kalıyorsun



Şimdi Samsung web sitesinden iletişim bölümünden şikayetlerimizi dile getirdim sizlerde yardımcı olup şikayetlerinizi bildirirseniz yeni bir yazılım ile bu hataları düzeltme olasılıkları çok yüksek olur arkadaşlar link aşağıdadır telefon modelini seçip bilgileri doldurup tüm şikayetlerimizi yazalım lütfen. isterseniz arayabilirsinizde 444 77 11

(Şikayet Bildirim Linki)


--------------- Ekleme ---------------

Dün o kadar yazdım büyük boyutlu resimleri ve oyunları açmıyor diye fakat şansına telefonu kapatmam gerekti bugün kapatıp açtıktan sonra bütün hata verdiği resimler ve oyunların hepsini açmaya başladı :)) Komedi ya

Demekki telefonun arada bir kapanması gerekiyormuş şahsen benim telefonum kesintisiz 7/24 açıktır. fakat yine de yazılımda sorun var şimdilik sorunu olan arkadaşlar bu yöntemle devam edebilirler.

sizde bu yöntemi denerseniz eğer sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim anlamış oluruz tam olarak sorunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt