çift işletim sistemli bir pc de ubuntudan windows a geçme yardım lütfen ???

Sponsorlu Bağlantılar

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
çift işletim sistemli bir pc de ubuntudan windows a geçme yardım lütfen ???
arkadaşlar pc imde win7 kuruluydu ve bende bunun yanına ubuntu kurdum win7 ye birşey olmadan ubuntu kuruluyormuş ta ki pc yi yeniden başlatana kadar başlattıktan sonra pc yeniden flaşı tanıdı ve ubuntu kurulumuna döndü yani ubuntu kurulmamış oldu bende flaşı çıkarıp yeniden denedim ama bu seferde hiç ubuntu kurulmamış gibi direkt win7 ye geçti tekrar flaşı takıp kurdum ama tam kuramadım sanırım bu seferde win7 ye geçiş yapamıyorum ama win7 dosyalarını yerel diskte görüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim...:züü::züü::züü:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
valla baya karıştırmışın :D en iyisi windowstaki dosalarını kurtarıp temiz kurulum yapmak

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
peki win7 cd sini takıp çalıştırsam hard disk teki bilgiler silinirmi (müzik,resim, dosyalar)...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
evet önce onları linux tan kurtar

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
yani bütün bilgiler çöpe diyorsun öylemi tühh be bilmediğin bir şeye kalkışırsan böle ölür ibrahim efendi tühh ya offffffffffffffff...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
öyle malesef

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolasın kardeş teşekkürler verdiğin bilgiler için bi sorum daha olcak ben ubuntuyu kurarken win7 yanına kurulsun mu veya ikisini birden kur seçeneği görmedim acaba flaşa yüklerken yanlışmı yükledim...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
anlatımı vardı forumda

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
okudum ama öyle bi seçenek bir seçenek gelmedi onu diyorum...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yeni sürümlerde farklı mı yaptılar aceba

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
orasını bilmiyorum herhalde öyle ama ubuntuyu yeniden kurarken 3 seçenek çıktı biri ubuntuyu yeniden yükle ikincisi ubuntuyu sil üçüncüsü ise yanına yükle olması lazım aşağı yukarı böyle şeyler yazıyordu ama bu işlemi win7 yi sildikten sonra ve yeniden pc ye ubuntu kurmak istedim tam kuramadım herhalde böyle yanıt aldım bu yanıtı pc ye 2. ubuntu kuruşumda aldım...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
valla tam anlayamadım mevzuyu sıfırlayıp tekrar kurmak en iyisi

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol üstad... her şey için saol...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bişey değil

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
üstad şu an win7 kurulu artık win7 ile yola devam etcez yola herşey için saol...

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek

angara bebesi

Üye
artık devir win8 devri:)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu da illegal konuşmalar geçmesin değerli arkadaşlar bilginize

iblah60

iblah60

Üye