" Çift Çekirdekli Vivante Gc1000 3d Hızlandırıcı/open Gl " En Ufak Bilgin Varsa Konuya Gel !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
" Çift Çekirdekli Vivante Gc1000 3d Hızlandırıcı/open Gl " En Ufak Bilgin Varsa Konuya Gel !

Dark EvoPad C8040 almayı düşünüyorum bütün özellikleri çok iyi ama olay GPU'da tıkanıyor bilinmedik bir GPU kullanılıyor tablet bölümünde konu açtım kimse bakmadı bende birkaç bilgi toplamak amacıyla burada açtım şimdi bu GPU Modern Combat 4'ü akıcı bir biçimde oynatıyor ve bu internette bulduğum tek bilgi...

Dark EVO C8040Dark EvoPad C8040 8" Dört Çekirdekli HD Panel 1GB DDR3
16GB Android 4.1 Beyaz Tablet Bilgisayar
Yeni nesil güçlü 4 çekirdekli CortexA9 işlemcisi, bembeyaz
yapısı ile şık, yüksek performanslı Dark Android tablet
Alışkanlık Yapacak Yüksek Performans İçin Dark Quad Core Tablet!
Türkiye'nin en geniş tablet yelpazesine sahip markası Dark;
8" tabletlerde yüksek performans arayanlar için 4 çekirdek
işlemcili tablet bilgisayarı hazırladı.
C8040, Gerçek dört çekirdek CortexA9 mimarili 1.3Ghz Actions
işlemcili, gerçek çift çekirdek 3D ekran kartlı,16GB ekstra geniş
dahili hafızalı, yüksek hızlı 1GB RAM'li,uzun ömürlü 4000mAh
bataryalı ve ön ve arkası tamamen beyaz olarak hazırlanmıştır.
1024x768 HD panel ekranı, hassas dokunmatik algılaması,
Android 4.1 işletim sistemi, yüksek performanslı flash
destekli internet tarayıcısı, kablosuz internet desteği, video
ve fotoğraf çekimini rahatça yapabileceğiniz ön ve arka
kamerası,gelişmiş güç yönetim sistemi, 4K*2K ve 1080p film
oynatımı, taşıma kılıfı ile C8040 çok daha hızlı, güçlü ve tam
donanımlı Android tablettir.
Kalitesine güvenen Dark, EvoPad C8040 tablet bilgisayarlarda
0 ölü piksel garantisi veriyor. Tek bir ölü piksel dahi Dark
garantisi altında!
Teknik Özellikler
• İşletim Sistemi : Android 4.1, Flash ve HTML5 Destekli
• İşlemci : Dört Çekirtekli Actions ATM7029 1.3GHz
CortexA9 Mimarili
• Grafik İşlemci : Çift Çekirdekli Vivante GC1000 3D
Hızlandırıcı/Open GL
• Ekran : 8" 1024x768 HD Panel
• Bellek : 1GB
• Dahili Flash Hafıza : 16GB Nand Flash
• Dokunmatik Tipi : 5 Nokta Kapasitif Algılama
• Pil : 4000mAh Li-ion-Polymer
• HDMI: Var, miniHDMI
• Kamera: : Ön VGA ve Arka 2MP
•Ses Çıkışları : Stereo 3.5mm
• Kart Okuyucu : Var, microSD (32GB'a kadar)
• USB Bağlantısı : 1 x MicroUSB Giriş/Çıkış
• Ağ Özellikleri :Dahili Wifi Kablosuz Ağ
• Video Desteği : 4K*2K'ya kadar 1920x1080@60fps
MKV,VI,WMV,MOV,MKV,RM,RMVB,MP4,M4V,DivX,Xvid,
FLV,3GP,DAT,VOB,MPG,MPEG,AVS,ASF,TP,TRP,TS,M2TS,MT S
•Ses Desteği : MP3,WMA,CBR,VBROGG,APE,FLAC,WAV,AAC,
AudibleRA,AC3,dolby,dts,MIDI,AMR,AIFF,MPC
• 3G Desteği : Harici 3G USB modem
(3G Modem kutu içeriğine dahil değildir.)
• Renk : Beyaz
• Boyutlar: 200 x 155 x10.8 mm
• Ağırlık: 416 gr.
• Ürün Kodu : DK-PC-EVOC8040
Kutu İçeriği
• PC-USB Bağlantı Kablosu
• Taşıma Kılıfı
• USB OTG Kablo
•Adaptör
• Kullanım Kılavuzu
Satış Garanti Süresi (ay): 24

o dediğim video :

[video=vimeo;64942354]http://vimeo.com/64942354#[/video]

s3 mininin bu oyunda biraz kastığı söyleniyordu sanırım onda da çift çekirdekli mali-400 vardı :evet:

birde 4k video oynatabiliyormuş !

- - - Eklendi - - -

Kerim.

Kerim.

Üye
Al bence gayet iyi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tabletler'de zaten fazla oyun oynayamazsın. GPU haricindeki özellikler çok iyi. Bence GPU'yu fazla kafana takma.

niye oynayamam ki ? pardon sen iphone 5 kullanıyordun dimi:ehe ben büyük ekranlarda oynamaya alışığım daha çok sarıyor emin ol :)

aleranol

aleranol

Üye
300liralik alette ozel yazilim var ve 4k video oynatiyor. Inanamiyorum kendimden gectim resmen.
Kulak asma sen bunlara satmak icin takla atiyorlar.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bilmiyorum ama tablette tanımadığım,adını sanını bilmediğim ürüne pekte yaklaşmam yinede senin seçimin

LimePie

LimePie

Üye
arkadaş doğru söylüyor bende aldım evopad r8020 hd panel diyordu ama hd ile alakası yoktu pixelleri sayıyordum resmen satmak için yapıyor olabilirler.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
300liralik alette ozel yazilim var ve 4k video oynatiyor. Inanamiyorum kendimden gectim resmen.
Kulak asma sen bunlara satmak icin takla atiyorlar.

ben donanım için alıyorum zaten 4k videoyu oynatıp oynatamayacağı tartışılır ama neredeyse s3 özelliklerinde hatta biraz daha iyi donanımı var :)

1.3 4 çekirdek Cortex a9(s3'te aynı cpu'nun 1.4 olanı ve exynos marka olanı var) daha sonra 1 GB ram var(s3'te de var ama s3'teki ddr3 değil sanırım ddr2) gpu desen ne olduğu belli değil ama MC4 oynatıyor :) :zzz: mail attım bakalım antutu testi yapın diye :)

- - - Eklendi - - -

Bilmiyorum ama tablette tanımadığım,adını sanını bilmediğim ürüne pekte yaklaşmam yinede senin seçimin

yerli malı DARK diye bir marka işte,adamların Retina ekranlı(ipad) tabletleri bile varmış sorsak :)

- - - Eklendi - - -

arkadaş doğru söylüyor bende aldım evopad r8020 hd panel diyordu ama hd ile alakası yoktu pixelleri sayıyordum resmen satmak için yapıyor olabilirler.

ya sanırım hd veya hd kavramı pixel sayısını belirlemiyor çünkü s3'te de hd ekran var ama yine sayılıyor s4 te de var yine sayılıyor :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye

ben donanım için alıyorum zaten 4k videoyu oynatıp oynatamayacağı tartışılır ama neredeyse s3 özelliklerinde hatta biraz daha iyi donanımı var :)

1.3 4 çekirdek Cortex a9(s3'te aynı cpu'nun 1.4 olanı ve exynos marka olanı var) daha sonra 1 GB ram var(s3'te de var ama s3'teki ddr3 değil sanırım ddr2) gpu desen ne olduğu belli değil ama MC4 oynatıyor :) :zzz: mail attım bakalım antutu testi yapın diye :)

- - - Eklendi - - -

yerli malı DARK diye bir marka işte,adamların Retina ekranlı(ipad) tabletleri bile varmış sorsak :)

- - - Eklendi - - -

ya sanırım hd veya hd kavramı pixel sayısını belirlemiyor çünkü s3'te de hd ekran var ama yine sayılıyor s4 te de var yine sayılıyor :)

Antutu ne demezlerse hiç şaşırma derim yada cümlelerle geçiştirmezlerse,ben buranın üyesi değilimdir
Bu gün radyoda birisi anlatıyordu,trident e-6 işte izdiham var bu gün firmalara dağıtıldı bin tl'ler harcıyacağınıza bunu alın hem yerli malı falan bahsettide bahsetti,çift hattı var iphone'da bile yok o özellik,iphone koysa 5 bin tl'ye satar falan dedi,bende içimden dedim söylecek birşey bulamadın saçmalıyorsun aslında canlı yayın falan olsaydı arayıp cep telefonunun ne demek olduğunu anlatıcaktım
Daha halen ankesörlüde kafası kalmışki,çift hatlı telefondan bahsetmiyor sanki altın kaplama cep telefonu anlatıyor
Hoş gergedan diye saçma sapan bir şeyi satan radyodan başka ne beklenir ki

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Antutu ne demezlerse hiç şaşırma derim yada cümlelerle geçiştirmezlerse,ben buranın üyesi değilimdir
Bu gün radyoda birisi anlatıyordu,trident e-6 işte izdiham var bu gün firmalara dağıtıldı bin tl'ler harcıyacağınıza bunu alın hem yerli malı falan bahsettide bahsetti,çift hattı var iphone'da bile yok o özellik,iphone koysa 5 bin tl'ye satar falan dedi,bende içimden dedim söylecek birşey bulamadın saçmalıyorsun aslında canlı yayın falan olsaydı arayıp cep telefonunun ne demek olduğunu anlatıcaktım
Daha halen ankesörlüde kafası kalmışki,çift hatlı telefondan bahsetmiyor sanki altın kaplama cep telefonu anlatıyor
Hoş gergedan diye saçma sapan bir şeyi satan radyodan başka ne beklenir ki

sen hangi ülkede dinledin bilemiyorum Türkiye'dekilere ne demeli hiç izliyor musunuz ? adam 600 TL'den 200 TL'ye düşürüyor bide ballandıra ballandıra piyasa değeri önce 600 TL diyorlar sonra yanında bir kadın var 500 mü diyor adam in diyor 400 mü in in in diyor 300 mü yok artık diyor adam yok biraz daha in diyor 200 TL mi vallaha çok ucuz falan filan diyorlar tabletin özelliklerine baksan 5 para etmez rami bile 512 MB bide JellyBean koymuşlar be kardeşim madem JB koyuyorsun niye ram 512 ya s3'te 1GB ram var yer yer ona bile zor yetiyor senin kıçıkırık tabletine mi yetecek bide aynı leptop gibi yapmışlar tablet te demiyorlar leptop diye anlatıyorlar :ehe

daha sonra yok xperia c5 miş falan filan onlara güvenmemek gerekiyor :evet:

ben bu DARK markasını başka bir yerdeki arkadaşımdan tavsiye olarak aldım kendisi kullanıyormuş memnunmuş :evet: AnTuTu Benchmark dedim ama bakalım nekadar beyinliler :)

telefon olarak ta anlattığım tablet gibi yapıyorlar hele bazen daha da dandik telefon çıkartıyorlar mesela geçen sene biraz saf bir arkadaşım kandırılmış çocuk orijinal N73'ünü sattı sahte E71 aldı TV'den,orijinalinden hiçbir farkı yok ayrıca çift hatlı v.s v.s demişler tv var demişler okula getirdi kamerayı bir açtık sanki tavana konulan fotoselli lambaların sensörü :ehe daha sonra ekran desen berbat tuşları desen o biçim tamamen milleti kandırıyorlar aslında yasaklanmalı bence veya bir ürünü satarken kullanıcının mutlaka önceden deneyebilmesi gerek mesela sen s4'mü alacaksın a firmasından sen a firmasına ödemeyi yapacaksın sana deneme amaçlı bir s4 gönderecekler 5 gün müddet verecekler sen kabul edersen o s4'ü geri gönderip sana yenisini gönderecekler veya kabul etmezsen s4 ü geri gönderip paranı geri alacaksın bence internetten,TV'den v.s yapılan alışverişlerde böyle bir uygulama yapılmalı yoksa milletimiz daha çook kandırılır :evet:

- - - Eklendi - - -

Mail'i dün gece attım halan daha cevap yok belkide görmediler bile :evet:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

sen hangi ülkede dinledin bilemiyorum Türkiye'dekilere ne demeli hiç izliyor musunuz ? adam 600 TL'den 200 TL'ye düşürüyor bide ballandıra ballandıra piyasa değeri önce 600 TL diyorlar sonra yanında bir kadın var 500 mü diyor adam in diyor 400 mü in in in diyor 300 mü yok artık diyor adam yok biraz daha in diyor 200 TL mi vallaha çok ucuz falan filan diyorlar tabletin özelliklerine baksan 5 para etmez rami bile 512 MB bide JellyBean koymuşlar be kardeşim madem JB koyuyorsun niye ram 512 ya s3'te 1GB ram var yer yer ona bile zor yetiyor senin kıçıkırık tabletine mi yetecek bide aynı leptop gibi yapmışlar tablet te demiyorlar leptop diye anlatıyorlar :ehe

daha sonra yok xperia c5 miş falan filan onlara güvenmemek gerekiyor :evet:

ben bu DARK markasını başka bir yerdeki arkadaşımdan tavsiye olarak aldım kendisi kullanıyormuş memnunmuş :evet: AnTuTu Benchmark dedim ama bakalım nekadar beyinliler :)

telefon olarak ta anlattığım tablet gibi yapıyorlar hele bazen daha da dandik telefon çıkartıyorlar mesela geçen sene biraz saf bir arkadaşım kandırılmış çocuk orijinal N73'ünü sattı sahte E71 aldı TV'den,orijinalinden hiçbir farkı yok ayrıca çift hatlı v.s v.s demişler tv var demişler okula getirdi kamerayı bir açtık sanki tavana konulan fotoselli lambaların sensörü :ehe daha sonra ekran desen berbat tuşları desen o biçim tamamen milleti kandırıyorlar aslında yasaklanmalı bence veya bir ürünü satarken kullanıcının mutlaka önceden deneyebilmesi gerek mesela sen s4'mü alacaksın a firmasından sen a firmasına ödemeyi yapacaksın sana deneme amaçlı bir s4 gönderecekler 5 gün müddet verecekler sen kabul edersen o s4'ü geri gönderip sana yenisini gönderecekler veya kabul etmezsen s4 ü geri gönderip paranı geri alacaksın bence internetten,TV'den v.s yapılan alışverişlerde böyle bir uygulama yapılmalı yoksa milletimiz daha çook kandırılır :evet:

- - - Eklendi - - -

Mail'i dün gece attım halan daha cevap yok belkide görmediler bile :evet:
Bazı insanlar öyle reklamlara çok kolay kanıyorlar ama aynı kişiye sen orjinalini sat sana ya güvenmez yada demediğini bırakmaz
Telefonun ucundakinede sesi hoş olan bir bayan,adam zaten sonra kananlar ''al,al bütün para mı al'' bile diyeceği tutuyor

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bazı insanlar öyle reklamlara çok kolay kanıyorlar ama aynı kişiye sen orjinalini sat sana ya güvenmez yada demediğini bırakmaz
Telefonun ucundakinede sesi hoş olan bir bayan,adam zaten sonra kananlar ''al,al bütün para mı al'' bile diyeceği tutuyor

ülkemizde malesef cahil insan çok :evet:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
aleranol

aleranol

Üye
Benim tavsiyem alma. Sen sadece adamlarin bahsettigi ozelliklerdeki donanimin fiyatini hesapla. 150 200 civari. Ne yani adam 50tl mi kar ediyor. Yok oyle birsey kardesim en iyisi almamak.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Benim tavsiyem alma. Sen sadece adamlarin bahsettigi ozelliklerdeki donanimin fiyatini hesapla. 150 200 civari. Ne yani adam 50tl mi kar ediyor. Yok oyle birsey kardesim en iyisi almamak.

yok abi ben TV'den falan almıyorum bir arkadaşım başka bir forumda tavsiye üzerine almış bana da tavsiye ederim dedi :evet:

zaten fiyat olarak ta çok ucuz bir tablet değil :

en uygun bunu bulabildim :evet: :

geçen hafta da başka bir arkadaşım altta linkini vereceğim tabletten görmüş sorsak antutu'dan 13.000 Puan alıyormuş :evet:

başka bir forumdan C8040 kullanıcısının bir yorumunu hiç değiştirmeden paylaşıyorum :

- - - Eklendi - - -

donanımın fiyatı markasına göre değişiyor sadece mimarisi aynı yani birisi nike diğeri nixe ama ikiside aynı işi görüyor :)

Bluetooth3

Üye
Bu cihaz usb üzerinden şarj edilebiliyormu?

Üye
Bende var oluyor ?

0MG90

0MG90

Üye
Dark cok sorunlu bir marka. Ben olsam bilindik markaları alırım. Acer, Asus, Samsung gibi.

Üst Alt