Bu Tablete Ne Dersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
Bu Tablete Ne Dersiniz?
Dark EvoPad A9745 tablet sizce nasıl? teknik özellikleri aşağıda fikrinizi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler

• İşletim Sistemi : Android 4.1, Flash ve HTML5 Destekli
• İşlemci : Dört Çekirtekli Allwinner A31 1.2GHz
• Grafik İşlemci : Sekiz Çekirdekli PowerVR SGX544Mp2 3D Hızlandırıcı/Open GL 2.0
• Ekran : 9.7" 2048x1536 IPS3 Panel
• Bellek : Çift Kanal 2GB DDR3
• Dahili Flash Hafıza : Çift Kanal 16GB Nand Flash
• Dokunmatik Tipi : 5 Nokta Kapasitif Algılama
• Pil : 7600mAh Li-ion-Polymer
• HDMI: Var, miniHDMI v1.4a
• Kamera: Ön 2MP ve Arka 5MP Otomatik Netleme
• Ses Çıkışları : Stereo 3.5mm
• Kart Okuyucu : Var, microSD (32GB'a kadar)
• USB Bağlantısı : 1 x Mini USB Giriş/Çıkış
• Ağ Özellikleri : Dahili Wifi Kablosuz Ağ , Bluetooth
• Video Desteği : UHD H.264 4Kx2K, 3840x1080@30FPS 3D, 1920x1080@60fps, MKV,BD, SBS, TAB, FB, VI,WMV,MOV,MKV,RM,RMVB,MP4,M4V,DivX,Xvid,FLV,3GP,DAT,VOB,MPG,MPEG,AVS,ASF,TP,TRP,TS,M2TS,MTS
• Ses Desteği : MP3,WMA,CBR,VBROGG,APE,FLAC,WAV,AAC,AudibleRA,AC3,dolby, dts,MIDI,AMR,AIFF,MPC
• 3G Desteği : Harici 3G USB modem (3G Modem kutu içeriğine dahil değildir.)
• Malzeme: Alüminyum
• Renk : Siyah
• Boyutlar: 242 x 184 x 10 mm
• Ağırlık: 618 gr.

- - - Eklendi - - -

Cevap yazacak yokmu?

vegatablo

vegatablo

Üye
özellikleri gayet iyi bence alabilirsin

avcitalip

avcitalip

Üye
iyi ama bunun fiyatı tuzludur yahu :evet: bunu alacağına 2.el nexus 7 falan almanı tavsiye ederim 550 TL civarında bulunabiliyor temizleri üstelik sim kart falanda takıyorsunuz ve güncelleme sorununuz yok bende ucuz tablete niyetlenmiştim son olarak 300 TL'lik Dark EvoPad C8040'ta karar kılmıştım sonradan düşündüm de ben buna harici modem alsam bir 60-70 TL'de o tutacak edecek sana 370 TL'ye falan patlayacak üstelik birçok uygulamayla v.s uyumsuzluk problemi yaşayacak ve sonuçta çin malı bir tablet nexus 7 ise asus üretimi :evet:

bu 32 GB'tlık Nexus 7 8GB'tlık olanını daha da ucuza bulabilirsiniz !

anilari35

anilari35

Üye
özellikler iyi gibi görünüyorda kardeşim ekranı retina olunca oyunlarda sıkıntı yaşarsın gibime geliyor ama ben internete girecem film izleyecem dersen alabilrsin

aydknakn

Üye
Ozellikler guzel alınır:oke:

kaanslmz

kaanslmz

Üye
valla ozellikler muthis. bende Ainol Novo 7 Elf 2 var 2 sene once falan almistim heralde hala guzelce calisiyo. eger ki arayuzden stock romdan sikilmam diyosan baska sorun olacagini dusunmuyorm cunku custom rom bulmak zor olacaktir olsa da cesit olmaz yani.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Bende turkcell maxiıq tablet var özellikleri aynı sayılır sadece benim tabletin arka kamerası 8lik ve ekranı 10 inç ben bunu 960 tlye aldım bunada bakabilirsin vede tegra3 benim tablet

kerem28yuksel

Üye
Alma !

jublomo22

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler

caglar b

caglar b

Üye
ne zamandan beri PowerVR SGX544Mp2 sekiz çekirdekli s4 deki gpu bile 3 çekirdek, bu tabletteki donanım kaliteli ama yanlış bilgiler verilerek kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışan bir üreticisi var tavsiye etmem

kilic450

Üye
Güvenebileceksen çin sitelerinden çok uygun fiyata tablet bulabilirsin. Paypal ile güvenli ödeme ve ücretsiz kargo. Buyincoins.com pandawill.com dealextrem.com. ebay.com veya amazon.com

cortex47

cortex47

Üye
özellikler iyi gibi görünüyorda kardeşim ekranı retina olunca oyunlarda sıkıntı yaşarsın gibime geliyor ama ben internete girecem film izleyecem dersen alabilrsin

ekranı retina ne demek ya. yok öyle bir şey.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
618gr elde de taşınmaz ki kolunu ağrıtır insanın.
Özellikleri iyi ama fiyatı aşırı değilse sıcak bakılabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt