Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Internetin her yerini aradim denemedim uygulama kalmadi ama chrome icindeki site reklamlari engellenmiyor kardes. Bir eklenti olmadan engellenmeside mumkun degil. Adawayla site icindeki reklamlarin ne alakasi var?bende 1 tane reklam çıkmıyor adaway ile. reklam penceresi bile açılmıyor.hatta adını hatırlamadığım bi site engellemeyi kaldır reklamla ayakta kalıyoruz diye uyarmıştı
Luky patcher ile cihazdaki reklamları engelle seçeneğini kullanırsanız.
Chrome tarayıcınızdaki reklamların engellendiğini görebilirsiniz.
Chrome un kendisinde bir reklam olmadigi icin zaten lucky patcher reklam tespit etmiyor.Luky patcher ile cihazdaki reklamları engelle seçeneğini kullanırsanız.
Chrome tarayıcınızdaki reklamların engellendiğini görebilirsiniz.
Chrome un kendisinde bir reklam olmadigi icin zaten lucky patcher reklam tespit etmiyor.
Chrome un kendisinde bir reklam olmadigi icin zaten lucky patcher reklam tespit etmiyor.
Kardeşim kaç defa denedim chrome a tıklayınca reklamları kaldır engelle vs. diye hiçbir seçenek çıkmıyor. Sende ki bu yamalı chrome u apk olarak paylaşabilir misin?Yazdigimi yaparsan girdigin sitelerdeki reklamların engellendiğini görebilirsin.
Resimdeki yolu izlemen gerekli
Chromeya tıklamıyacaksın. Lucky patcherden araçlara gir ordan reklam engelleye bas!Kardeşim kaç defa denedim chrome a tıklayınca reklamları kaldır engelle vs. diye hiçbir seçenek çıkmıyor. Sende ki bu yamalı chrome u apk olarak paylaşabilir misin?
Kardeşim kaç defa denedim chrome a tıklayınca reklamları kaldır engelle vs. diye hiçbir seçenek çıkmıyor. Sende ki bu yamalı chrome u apk olarak paylaşabilir misin?
Dediğinizin aynısını yaptım ve değişen hiçbir şey yok.Chromeya tıklamıyacaksın. Lucky patcherden araçlara gir ordan reklam engelleye bas!
Bakıyorum kardeşim onuda yaptım ama reklam falan engellemiyor oda hosts dosyasını güncelliyor AdAway la aynı şey yani.Resimli olarak gösterdim ama resime neden bakmıyorsun?
Yeniden başlatıcaksın bende hiçbiryerde reklam yokDediğinizin aynısını yaptım ve değişen hiçbir şey yok.
Bakıyorum kardeşim onuda yaptım ama reklam falan engellemiyor oda hosts dosyasını güncelliyor AdAway la aynı şey yani.
Yeniden de başlattım değişen hiçbir şey yok. Google chrome ile maxicep forumun ana sayfasına girsene reklam çıkıyormu hiç?Yeniden başlatıcaksın bende hiçbiryerde reklam yok
Yeniden de başlattım değişen hiçbir şey yok. Google chrome ile maxicep forumun ana sayfasına girsene reklam çıkıyormu hiç?
Kardeşim telefonum rootlu lucky patcher zaten ilk açılışta supersu dan izinde istedi onuda verdim dediğin gibi eksiksiz yapıyorum tamam hiçbir uygulamada oyunda reklam çıkmıyor ama chrome nun kendi içinde ki site reklamlarını bir türlü engelleyemedim.
Telefonun rootlu değilse lucky patcher çalışmaz. Ben reklamları kaldır yaptım 0 reklam
Xposed isteyen lucky patcher indir. Lucky patcher mod yani. Xposedden de tikle ben sorunsuz kullanıyorumKardeşim telefonum rootlu lucky patcher zaten ilk açılışta supersu dan izinde istedi onuda verdim dediğin gibi eksiksiz yapıyorum tamam hiçbir uygulamada oyunda reklam çıkmıyor ama chrome nun kendi içinde ki site reklamlarını bir türlü engelleyemedim.
Bende android lollipop var 5.0 ve buna uyumlu xposed yok sanırım ben bulamadım.Xposed isteyen lucky patcher indir. Lucky patcher mod yani. Xposedden de tikle ben sorunsuz kullanıyorum
Yok 5.0 a göre xposed çıktı nette ve sitemizde var. Ayrıca engelleyemediysen adblock indir mobil için olanı. Root izni ver keyfine bakBende android lollipop var 5.0 ve buna uyumlu xposed yok sanırım ben bulamadım.
Yok 5.0 a göre xposed çıktı nette ve sitemizde var. Ayrıca engelleyemediysen adblock indir mobil için olanı. Root izni ver keyfine bak
Chromede sorun var o zaman. Sil tekrar yükleMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran videosunu cektim. Adblock plus ida denedim onda da ayni durum var.
Lollipop icin uygun olan xposed in linkini atabilirmisin kardesim?Chromede sorun var o zaman. Sil tekrar yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?