Chrome Toggle Set Edit by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gül kurusu gibi olmuş dostum tel şimdi abimde ekran görüntüsü eklerim

asigsasi

Üye
enerden le tanışmadık daha seninle samimiyet kurduk diye istedim el altından versen bize kimse ile paylaşmayalım

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
enerden le tanışmadık daha seninle samimiyet kurduk diye istedim el altından versen bize kimse ile paylaşmayalım

sen en güzeli enerden e pm at kardeş gel iki laf çatlatalım de samimiyet kur yoksa gerisi hayal

Tepkiler: asigsasi

MoLeCK

Üye
hacı temanın ve avkonun linklerini verir misn

sanırım aynıymış diğerlerinin içinde kırmızı yazı olunca bana farklı göründü heralde

o arama butonu olayına el attım, yakında halledip açacam konuyu

Tepkiler: asigsasi, najanaja ve yaren_dede

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

tamam işte onun içinde 3g yazısı parlak duruyo sen ordan yanılıyosun arka fona baksana aynı on yazıları ve ikonlar parlak kırmızı arka fon biraz daha koyu kırmızı o yüzden istersen yaparım elbet mobil veriyi arka fonu parlak kırmızı yaparım ama çok gözünü alıyo insanın söliyim diğer yaptığım setlerde denemiştim yeşil ve kırmızı çok parlak duruyodu ve göz yoruyodu. bu şekilde koyu daha iyi bence ama tabi karar senin yap dersen yaparım

- - - Eklendi - - -

o arama butonu olayına el attım, yakında halledip açacam konuyu

yapma gözünü seweyim sakın aynısı deme bana walla yabancı sitelerde de yorumlara bakıyom herkes istiyo bi farklılığımız olsun dedik yaw umarım aynısı olmayacaktır

- - - Eklendi - - -

eline saglık teşekkürler

rica ederim.

Tepkiler: yaren_dede

bunların hepsinide parlak yapabiliyormusun dostum yani her rengi

birde üsteki yorumda arkadaş sanamı istek yapmış banamı anladım

najanaja yaptım vallaha herkese yok, yalnız yaren_dede ile asigsasi

pm atın yaren_dede ile asigsasi, hangi iconu ve avkon2 modunu istiyorsanız onu da yollayın

Tepkiler: najanaja ve yaren_dede
Abi dailyde duvar kağıdını istiyorlar.Haberin olsun

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
birde üsteki yorumda arkadaş sanamı istek yapmış banamı anladım

walla bilmiyom senin önizlemenin altında yazıyo ama hoş temalarımız aynı avkonlar farklı ben isteyiş tarzını sewmedim ondan cvp wermedim sen bilirsin gayrı

- - - Eklendi - - -

najanaja yaptım vallaha herkese yok, yalnız yaren_dede ile asigsasi

pm atın yaren_dede ile asigsasi, hangi iconu ve avkon2 modunu istiyorsanız onu da yollayın

o zaman olur sakın yayınlıyım deme e bi göreydik küçük bi önizleme sunsaydın nasıl olmuş bakalım

- - - Eklendi - - -

Abi dailyde duvar kağıdını istiyorlar.Haberin olsun

gördüm kardeşim boşwer arasın bulsun onlarda her paylşımda resim istiyolar biz resim mi paylaşıyoz widget mi anlamadım senin kafayıda yormuşlar bakıyom her msj da avkon istiyolar bence konu açtığın zaman bide not düş sakın avkon istemeyin ekran bana ait deil die son cümleni sewdim lütfen avkon2 yi sormayın demişsin adamlara fırça çeker gibi bari deseydin bana ait deil paylaşamam

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

bunların hepsinide parlak yapabiliyormusun dostum yani her rengi

elbette istediğim bütün renklerde yaparım sadece bu deil bütün widgetlerde her türlü renkleriyle oynarım o kolay sorun deil eğer warsa istediğin farklı bi renk burdan bak rengi söle bana o renkte çıkarayım sorun deil

Tepkiler: tass_co1983

o zaman olur sakın yayınlıyım deme e bi göreydik küçük bi önizleme sunsaydın nasıl olmuş bakalım

Bahadır la İsa göndersin caps i, benim telefon allak bullak şimdi. fp2 kurdum, pişman oldum vallaha cfw çıkınca yaparık caps

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bahadır la İsa göndersin caps i, benim telefon allak bullak şimdi. fp2 kurdum, pişman oldum vallaha cfw çıkınca yaparık caps

onlar hala görmedi heralde senin msj ı iyide illa telefondan örnek vermene gerek yok ki svg ikonu png ye dönüştür png resim olarak sadece ikonu ekle ben öle demek istemiştim göster die yada yaren dede yi bekleyelim o önizleme sunsun bizlere

yaren_dede paylaşacaktı işi var heralde onun arama butonu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...