Chrome Toggle Set Edit by najanaja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Chrome Toggle Set Edit by najanaja
Yaren Dede wifi sini istemişti bende olmuşken tam olsun dedim ve setin bütün eksiklerini tamamladım. Kısacası Yaren Dede nin isteği üzerine...
hepsi bi arada olsun die diğer hali hazırdaki mifleride ekledim arşive. Güle Güle kullanın arkadaşlar...

EKLENENLER :

Radyo Kullanarak Çal

DLNA

NFC

Wi-fi

Mobil Veri İzleyici.

Ekli dosyalar

Tepkiler: yutkun, asigsasi, iyavuzoz ve 1 kişi daha
teşekkürler dostum eline sağlık

Tepkiler: najanaja
aynen orjinal olmuş bence edit yazmana gerek yoktu sonuçta olmayan bir şeyi yaptın

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen orjinal olmuş bence edit yazmana gerek yoktu sonuçta olmayan bir şeyi yaptın

olsun farketmez o, ben yinede belirteyim dedim haftasonu dedim başına bi geçtim bikerede halloldu fazla uğraştırmadı zaten öğlen ben ikonları halletmiştim sadece paketlemesi kalmıştı şimdi gelince 2 dk ka paketleyiverdim hepsini tamam

eyvallah dostum bende hafta sonunu bekliyordum, dün ev ekranlarına resim ekliyecektim baktım takım eksik vazgeçtim bende. yarın birkaç ekran görüntüsü ekleyim bari

dostum kırmızı mobil veri sayacıni farklı bir renkte yapmışsın, bir sette o renkte yapsana renk güzelmiş

iyavuzoz

Üye
Eline sağlık abi teşekkürler

Emeğine sağlık abi.Harika olmuş

E_yedi

Üye
dostum şu duvar kağıdının linkini yollarmısın lutfen ...

asigsasi

Üye
dostum teşekkür ediyorum da şu avkonu gördükçe içim gidiyor

Tepkiler: najanaja ve yaren_dede

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum kırmızı mobil veri sayacıni farklı bir renkte yapmışsın, bir sette o renkte yapsana renk güzelmiş

walla hiçbişey yapmadım renk aynı hatta şimdi svg yi kontrol ettim acaba renklerimi karıştırdım paketlerken die ben sadece 3g widgetinin içindeki 3g yazısını ve altındaki on yazısını sildim oldu sana mobil data bende hala mavi set yüklü onun rengi dierleriyle aynı kırmızı nasıl farklı görünüyo ki

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık abi teşekkürler

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlık abi.Harika olmuş

rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

dostum teşekkür ediyorum da şu avkonu gördükçe içim gidiyor

walla için gitmesin yaren dede ye de dedim enerden gayet güzel yapmış benimki onun yanında sönük kalıyo onda isteyin önce verdiği sözü tutsun ve ben hariç herkesle paylaşsın hava atıp kaçması deil. En azından ben hava olsun die eklemiyorum bu resimleri bişey paylaşıyorum ekran görüntüsü vermeye mecburum e her bi paylaşımda kimse görmesin die kendi avkonumu deiştirip duracak ta deilim yani

- - - Eklendi - - -

şimdi insafa gelip veriyormuş

ben biraz insafsızımdır

- - - Eklendi - - -

bu bu istekte başırısızlıkla sonuşlanacak...

ha şunu bileydin ama videoyu güzel seçmişsin

Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...