Chrome 17 hazır; İndirin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Chrome 17 hazır; İndirin!

Yükselişini hızla sürdüren, ancak bu ay sendeleyen Chrome'un son, kararlı sürümü Chrome 17, Google tarafından yayınlandı. Yeni sürümün web sayfalarını daha da hızlı işlediği, gezintiyi daha güvenlibir hale getirdiği söyleniyor.

Chrome 17'de bir uygulama dosyası veya tehlikeli olabilecek bir dosya indirdiğinizde, dosyanın ismi bir beyaz liste yoluyla denetleniyor. Chrome eğer bu ismi bulamazsa, dosyayı Google'dan araştırıyor ve nereden geldiğini bulmaya çalışıyor. Tarayıcı eğer dosyanın zararlı olduğunu düşünürse, kullanıcıya bir uyarı mesajı gösteriyor.

Google, gelecek aylarda daha fazla zararlı dosyayı tanıyacağını da söylerken, hiçbir teknik mekanizmanın zararlılara karşı tam bir koruma sağlamayacağı konusunda da bizleri uyarıyor. Dolayısıyla dosyaları nereden indirdiğimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Chrome web tarayıcınızı güncellemek için sağ üstteki anahtar simgesine tıklayarak Google Chrome Hakkında seçeneğine tıklayabilir veya aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İndirin:

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Teşekkürler bende güncelledim:oke: zaten virüs programları bile tam koruma sağlayamazken tarayıcıdan böyle bir şey beklemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bende güncelledim:oke: zaten virüs programları bile tam koruma sağlayamazken tarayıcıdan böyle bir şey beklemiyorum :)
rica ederim bende güncelliycem birazdan :oke: tarayıcı sayesinde virüs kapıyoruz zaten (nete girerek) bize yardımcı olmaları güzel :)

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim ki güncelmiş zaten :ehe habersiz güncelliyor :D

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
tamam güncelledim :)

• Beğen

Praet0r2

Üye
zaten kendisi otomatik güncelliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...