araba mi kalmadi madem ülkece o kadar zekisiniz adam gibi yapsaniza ay ile hilal logolu araç anca faşist solcu gibi bilip bilmeden meseleyi gerici osmanlidan kalma matbaa meselesine getirirsiniz. odtu de okuyanlara sahip çikin da adam olsun turkiye. her şeyi tersten anlamak abartmak ulkece gerici milliyetçilere kalmiş. turk uretimi %100 hiç bi §eyimiz yok cevap yazarken kullandiginiz yazilim ve donanim bile yabanci. bana neyin tafrasini yapiynuz. tüh be!
- - - Eklendi - - -
O arabayı aldığımız için müslümanlıktanmı çıkcaz? O zaman televizyon pc telefonda kullanma...
din den çikmak için gönülden işi birakmak lazim logoyla olmaz din kalple yapilir dille degil.
dinden çikar demek istemedim,adamlar bizle dalga geçiyor a getirmeye çaliştim, biraz uyanik olmak lazim camii gordugunde çildaran avrupali degil mi? çiplak müsluman resmi yapan peygamberimiz s.a.v. hakaret eden, avrupa da cami ve ezani yasaklayan özgür avrupa diil mi bi ze mi yasak.
- - - Eklendi - - -
"Domates yemek" haramdır diyen zihniyetle aynı kafayı yaşayan arkadaşımız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra gerici denilince kızıyorlar arkadaşlar.İnsanlar uzaya cıkıyor hatta marsa bile el attılar.Bizimkiler domates yemeyin haramdır chevrolte almayın günahtır kafasını yaşıyorlar.Durmak yok uyumaya Devam
maşallah duyan da ODTÜ de 540 puanla elektronik okumuş diyecek, ben sana haram mi dedim, bize yakişmaz dedim adamlar uzaya çikiyor ama sen niye çikmiyon ha pardon sen superdin ya ABD nin agzina bal çalmasini beliyon. NASA sana satsin aplloyu 50milyar dolara sen gelisecen,baskasini n urettigiyle kendin yap niye aliyon elin aracini buna cevap ver copy /paste solcu olma. bende yari solcuyum ama digerleri gbi diil.
- - - Eklendi - - -
O zaman Alfa Romeo da kullanmamak gerekiyor.. Logosu çok şey anlatıyor çünkü. Ama şu an kullandığın teknoloji hristiyan, ateist vb kişiler tarafından geliştirildi. Şöyle şeylere dini karıştırmayın bari..
yazik sana yazik adamlar yaptiklari araca dini seyleri sokuyo bi şey olmuyo ben diince oluyor. türkiye bismillahirahmanirahim diye araca yazsin bakalim avrupali ne diyor bide boyle düşün!