chevrolet e dikkat.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
chevrolet e dikkat.

hristiyanlar için bu araba bi zahmet turkiyede satiş rakamlari bu kadar artmasin. musluman bu ulke.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
O arabayı aldığımız için müslümanlıktanmı çıkcaz? O zaman televizyon pc telefonda kullanma...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Revengeful
selly1310

selly1310

Üye
"Domates yemek" haramdır diyen zihniyetle aynı kafayı yaşayan arkadaşımız.
sonra gerici denilince kızıyorlar arkadaşlar.İnsanlar uzaya cıkıyor hatta marsa bile el attılar.Bizimkiler domates yemeyin haramdır chevrolte almayın günahtır kafasını yaşıyorlar.Durmak yok uyumaya Devam:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
O zaman Alfa Romeo da kullanmamak gerekiyor.. Logosu çok şey anlatıyor çünkü. Ama şu an kullandığın teknoloji hristiyan, ateist vb kişiler tarafından geliştirildi. Şöyle şeylere dini karıştırmayın bari..

• Beğen
Tepkiler: night_jack
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
o zaman toplama işlemlerini de yapmayalım google plus'da kullanmayalım facebook'da kullanmıyalım (f'nin kıvrımını kesince haç işareti oluyor) :zong:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
sonra gerici denilince kızıyorlar arkadaşlar.İnsanlar uzaya cıkıyor hatta marsa bile el attılar.Bizimkiler domates yemeyin haramdır chevrolte almayın günahtır kafasını yaşıyorlar.Durmak yok uyumaya Devam:ehe

İslam dininde domates haramdır. Diye bir şey ne kuranda var nede peygamberimiz böyle bişey demiştir.

selly1310

selly1310

Üye
Alfa Romeo da o zaman kullanmamak gerekiyor.. Logosu çok şey anlatıyor çünkü. Ama şu an kullandığın teknoloji hristiyan, ateist vb kişiler tarafından geliştirildi. Şöyle şeylere dini karıştırmayın bari..

Onuda gectim .Arkdaşın kafasına yaşarsak o zaman Alfabe T harfini hep büyük olarak kullanmak gerek kücük t tam bir hac :-) hatta T harfi diye bir hac var adıda Antoniuskreuz

- - - Eklendi - - -

İslam dininde domates haramdır. Diye bir şey ne kuranda var nede peygamberimiz böyle bişey demiştir.
ben haramdır diye demiyorum.Dİyenlerinin sebebi ise domatesi yatay kesince ici hac şeklinde görünmemi..

[/URL][/IMG]

foreverthe

foreverthe

Üye
Ülke olarak çok boş işlerle uğraşıyoruz çok..

burakkk97

Üye
saçmalamayın ya

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saçmalık chevrolet cruze ls deli araba (h) param olsaydı ondan alacaktım

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
araba mi kalmadi madem ülkece o kadar zekisiniz adam gibi yapsaniza ay ile hilal logolu araç anca faşist solcu gibi bilip bilmeden meseleyi gerici osmanlidan kalma matbaa meselesine getirirsiniz. odtu de okuyanlara sahip çikin da adam olsun turkiye. her şeyi tersten anlamak abartmak ulkece gerici milliyetçilere kalmiş. turk uretimi %100 hiç bi §eyimiz yok cevap yazarken kullandiginiz yazilim ve donanim bile yabanci. bana neyin tafrasini yapiynuz. tüh be!

- - - Eklendi - - -

O arabayı aldığımız için müslümanlıktanmı çıkcaz? O zaman televizyon pc telefonda kullanma...

din den çikmak için gönülden işi birakmak lazim logoyla olmaz din kalple yapilir dille degil.
dinden çikar demek istemedim,adamlar bizle dalga geçiyor a getirmeye çaliştim, biraz uyanik olmak lazim camii gordugunde çildaran avrupali degil mi? çiplak müsluman resmi yapan peygamberimiz s.a.v. hakaret eden, avrupa da cami ve ezani yasaklayan özgür avrupa diil mi bi ze mi yasak.

- - - Eklendi - - -

maşallah duyan da ODTÜ de 540 puanla elektronik okumuş diyecek, ben sana haram mi dedim, bize yakişmaz dedim adamlar uzaya çikiyor ama sen niye çikmiyon ha pardon sen superdin ya ABD nin agzina bal çalmasini beliyon. NASA sana satsin aplloyu 50milyar dolara sen gelisecen,baskasini n urettigiyle kendin yap niye aliyon elin aracini buna cevap ver copy /paste solcu olma. bende yari solcuyum ama digerleri gbi diil.

- - - Eklendi - - -

O zaman Alfa Romeo da kullanmamak gerekiyor.. Logosu çok şey anlatıyor çünkü. Ama şu an kullandığın teknoloji hristiyan, ateist vb kişiler tarafından geliştirildi. Şöyle şeylere dini karıştırmayın bari..

yazik sana yazik adamlar yaptiklari araca dini seyleri sokuyo bi şey olmuyo ben diince oluyor. türkiye bismillahirahmanirahim diye araca yazsin bakalim avrupali ne diyor bide boyle düşün!

selly1310

selly1310

Üye
Hadi arkadaşlar dayanalım viyananın kapılarına.gaza geldim:-)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu yaptığın hristiyanlık dinine hakaret etmektir ben şahsen hiçbir hurafeye inanmam haç işareti falan şimdi diyim ablama abla kullandığın araba dinimize aykırı sat hemen mi diyiyim müslümanların bütün dinlere saygısı vardır unutma

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bu yaptığın hristiyanlık dinine hakaret etmektir ben şahsen hiçbir hurafeye inanmam haç işareti falan şimdi diyim ablama abla kullandığın araba dinimize aykırı sat hemen mi diyiyim müslümanların bütün dinlere saygısı vardır unutma

şimdi dine aykiri bi şey demedim orda uzlaşalim.
varsayalim Turkiye de musluman bi iş adami bismillahirahmanirahim diye bi araba yapti avrupaya ve dunya ya satmaya kalkti, işte avrupa linin verecegi tepki benimkinin bin katidir. avrupali gerici mi oluyo sizin mantiga gore. ben geniş dusunun diyorum nerede yanlislik, ilk uzaya çikan turkler yabanci yapimi araçla çikiyo nie bizdeki saman balyasi midir? müsluman a oku denmedimi? cehaleti bitir denmedi mi? niye biz yapamiyoruz sorun nerde demek istedim sadece her şeye gunah denmez kuranda neyse o. Allah cc demedikten sonra digerlerine kulak asmayin okuyun.

- - - Eklendi - - -

Hadi arkadaşlar dayanalım viyananın kapılarına.gaza geldim:-)

sen bu kafayla anca taksime gidersin.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Firma Müslüman insana da aynı kalitede hizmet sunuyor,Hristiyan'a da.Tartışmak son derece yersiz böyle konuları artık çağımızda.
Ayrıca sitemizde,marka ve firmaları eleştirirken bu boyutta eleştirmemiz doğru olmaz.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: night_jack
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt