Ue-Gazi
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
+1en çaresiz anımda en büyük silahım sabrımdır sonunda nasılsa bi çıkış yolu bulurum
Hemen tanıdığım herkes, bana "ağır abi" sıfatını yakıştırır. Peki, bunu neden söylerler? Çünkü ağır ama akılcı düşünürüm. Her zaman sebep-sonuç ilişkisi kurarım. Hayatta her şeyin elimin altında olmadığını bilir ve bu nedenle de gözlemlerim. Panik anlarım olur (mesleğin bir cilvesi); ancak hiçbir zaman yelkenleri suya indirmem (büyük şehirde yaşamanın verdiği uyanıklık). Çaresizlik? Çaresizliğimin etkisi az olur iç dünyama. Çünkü her zaman bir "B" planım vardır diyemem; ama genelde durumuma şükredip,sorunu çözmeye uğraşırım. Bunların yanında tümüyle duyugusal bir hayat arkadaşım var. O çaresizliğinde ağlarken, genelde ben ayakta kalmayı tercih ediyorum (ne de olsa serde erkeklik var ve bu beni de gururlandırıyor).
Sonuç olarak işin sırrı şu: İYİ GÜNDE BARDAĞIN BOŞ TARAFINA BAKARAK NASIL DOLDURACAĞIMI PLANLARIM KÖTÜ GÜNDE İSE BARDAĞIN DOLU TARAFINA BAKARAK HALİME ŞÜKREDERİM. (Dikkat edin, ipin ucunu kaçırırsanız birincisi sizi çevrenizde karamsar bir adam olarak gösterir).
Çaresizlik? Allah'a tabi ki sığınılacak; ama körü körüne değil. Büyük bir çuvaldız alınıp şöyle kaba etinize batıracaksınız. Sonra da çözüm arayacaksınız.
Bunları okurken "bu adam kendini ne kadar da övdü" diyeceksiniz şimdi. Aslında öğle değil, okuduklarınız ilk başta güzel görünse de, aslında ilişkileri son derece yıpratan bir özellik veriyor insana. Sağolsun eşim, bu konuda çok anlayışlıdır; ancak evlenme teklifimden tutunda, hayatın paylaşımında zerre kadar duygusal zeka örneği gösteremeyen ben, eşimden çok ama çok puan kaybetmişimdir. Yani fazla akılcı düşünmek te iyi değil. Önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Şunu ifade etmeliyim ki, biraz duygusal olmayı çok isterdim. Ama 30 yaşından sonra şekillenmiş karateriniz buna pek müsade etmiyor ne yazık ki.
Bu arada Ue-Gazi arkadaşıma da, böyle bir akıl jimnastiğine yönelttiği için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Hadi kalın sağlıcakla.
Hmmm düşünelim bakalımm.... Çaresizlik... Evet... Paramız var mı? Evet var yeterli miktarda... Hmm peki... O zaman...
Her çeşit çaresizliğe kesin çözüm M4 Carbine olarak cevaplıyorum soruyu.
Ayrıntılı bilgi için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yaptığınız Yorum İçin Size Canı Gönülden Teşekkürlerimi Sunarım... Asıl Ben Teşekkür Ederim Size... Önem Gösterip Bukadar Yazmışsınız... Çok Çok Sağolun... (: İyi Forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?