Chavrash İyiki Doğdun Arkadaşım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
impavidus

impavidus

Üye
Doğum gününüz kutlu olsun Sağlıklı ve mutlu nice senelere

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bana ne ilk ben kutladım ben ben

Tekrardan nice senelere

cllgr

cllgr

Üye
doğum gününüz kutlu olsun, Allah hayırlı uzun ömürler versin.sevdiklerinizle birlikde tüm hayalleriniz,umutlarınız gerçek olsun.nice yıllara....

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
nice yıllara arkadaslaaar

hades33333

hades33333

Üye
nice yıllaraaaaa

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
doğum günün kutlu olsun nice yıllara..........

mAd_girL

mAd_girL

Üye
mutlu yıllar

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Hasan doğum günün kutlu olsun gardaş.

Sevdiklerinizle birlikte Huzurlu Mutlu ve sağlıklı Nice seneler dileğimle...( Necmettin abiden alıntı )

Öle resimle kurtuldun sanma.Benle D3N1Z Adanadayız nasıl olsa.Bir pastanı yeriz artık

Shadowman07

Shadowman07

Üye
nice mutlu yıllara

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
doum gunun kutlu ve mutlu olsun

ardaca

Üye
nice yıllara

BOSCH

BOSCH

Üye
doğum günün kutlu olsun
w800 aşığı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(NeedLeFLuff &#064; May 24 2006, 09&#58;38 PM) [post=341951]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hasan doğum günün kutlu olsun gardaş.

Sevdiklerinizle birlikte Huzurlu Mutlu ve sağlıklı Nice seneler dileğimle...( Necmettin abiden alıntı )

Öle resimle kurtuldun sanma.Benle D3N1Z Adanadayız nasıl olsa.Bir pastanı yeriz artık
[/b][/quote]

Ayıpsın gardaş, okullar tatil olunca kız kalesine gider hem tatil yapar hem de pasta yeriz.

<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 24 2006, 10&#58;37 PM) [post=342000]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
doğum günün kutlu olsun
w800 aşığı
[/b][/quote]

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimiz güzel yıllar görelim.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Ooooo olmuyor böyle chavrash alıcaksın kocaman bir pasta maxicep&#39;e hediye ediceksin

tofy

Üye
doğum günün kutlu olsun chavrash nice güzel mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle beraber

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 24 2006, 11&#58;19 PM) [post=342029]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ooooo olmuyor böyle chavrash alıcaksın kocaman bir pasta maxicep&#39;e hediye ediceksin
[/b][/quote]

Bana hediye verilmesi gerekiyordu yanılmıyorsam ...

<div class='quotetop'>(tofy &#064; May 24 2006, 11&#58;58 PM) [post=342046]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
doğum günün kutlu olsun chavrash nice güzel mutlu sağlıklı yıllara sevdiklerinle beraber
[/b][/quote]

Teşekkürler Tofy.. Hepimiz güzel, sağlıklı günler, yıllar görelim.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Nice yaşlara arkadaşım

gknky

gknky

Üye
iyiki doğdun kardeşim iyki varsın . ... .

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkür edeim arkadaşlar..

Yıgen

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 24 2006, 08&#58;41 AM) [post=341375]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 24 2006, 12&#58;56 AM) [post=341326]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mutlu seneler... Bol Türkçeli günler...
[/b][/quote]
evet bol Türkçeli Öz Türkçeli günler
[/b][/quote]

ılk once dogum gunun kutlu olsun chavrash kardesım ama

ben bu dedıgınız den bırsey anlamadım bol turkcelı fılan bıraz acarsanız valla sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt