ChavRash haddini bil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
site admini zaten ha ona demişsin o ha maxicepe

yetkililer kimse böyle modlara ceza vermeleri gerekir.. üyeyi banlamakla bu işler olmaz. allah biliyor kimse bilmesede..
it iti ısırmaz hesabına yatmasınlarda . bikerede kim haklıysa ona göre muamele etsinler..

bıde su sıtede üyelık silimi olmadıgı halde
üyelıgımı sil polemıgı varya
madem öyle neden hala onlıne takılıyosun o da ayrı bır konu
neyse.d

Tepkiler: Samsunspor
bıde su sıtede üyelık silimi olmadıgı halde
üyelıgımı sil polemıgı varya
madem öyle neden hala onlıne takılıyosun o da ayrı bır konu
neyse.d

bakıyorum silecekmi silmeyecekmi. ben kişinin kalitesini tartıyorum .. seni ilgi yaparmı ?

üyelik silimi niye yokmuş.. banlamayı biliyor ya.. üyeliğimide silsin işte çok mu zor..

bakmaya devam et sen

Tepkiler: Samsunspor

debug06

Üye
    Konu Sahibi
ya bakıyorumda hepiniz sanki konunun ne olduğunu biliyo gibi yazmışsınız.
Ben burdaki bi admine lavuk demedim.
kendini bilmez biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim.
adminde beni hakaret ettim diye banladı.

lavuk demek gereksiz konuşan kişi demek....
kimseyede bu konuya zorla yazsın diye uğraşmadım.bu admin arkadaş beni haksız yere banladı protesto ediyorum.
bana akıl verenler kusura bakmayında sizene....çokda umranda artık burası

ChavRash işini iyi yapmasa admin olmazdı, ayrıca admin dediğin kişi ChavRash gibi olur tek kelime ile, neredeyse her atılan mesajı bile okuyor. Ayrıca sen bu şekilde kimseye bir şey söyleyemezsin. Madem silinmiyor hesabın, çık bir daha girme, ne fark eder, silinmediği sürece forumda takılmaya devam mı edeceksin sanki.

debug06

Üye
    Konu Sahibi

biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....

sonuna kadar destekliyorum... benide haksız yere banladı bu admin.. bende protestone katılıyorum..
hiç kimse bu admine bana yaptığından ötürü haklı diyemez.. vallahi billahi beni haksız yere engelledi. hakkımda haramdır bu admine.. !!

yetkililer kimse böyle modlara ceza vermeleri gerekir.. üyeyi banlamakla bu işler olmaz. allah biliyor kimse bilmesede..
it iti ısırmaz hesabına yatmasınlarda . bikerede kim haklıysa ona göre muamele etsinler..
İt iti ısırmaz derken ? Sirkaaaan,çok ayıp

debug06

Üye
    Konu Sahibi

bundan sanane ben o arkadaşı protesto ediyorum sananee

senin gibi adminlere yağcılık yapacak kişiler her forumdan çıkmasa olmaz zaten..
konuyu bilmeden haklı haksız kim bilmeden. damdan düşme insanlar her forumda bulunur zaten.. yani senin bi suçun yok. senden heryerde var

biri bana küfür etti bende ona lavuk dedim ne anlama geliyo google dan bak ve boş boş konuşma.....
O halde bir konu acarsın ve dersin ki..Bana karşı bır hakarette bulunuldu,ben de bu hakarete lavuk kelimesıyle bır karsılık verdım.Sonuc olarak da banlandım.
Lavuk kelimesinin ne anlama geldiğinin bi önemi yok.Hakaret babında söylenmişse bitmiştir.

debug06

Üye
    Konu Sahibi
BEN (KONUDA GECEN SÖZLER) : kardeşi keyifli keyifli eğleniyoruz sinirden lavuğun biri tr anna cıktı diye konu acıyo sövdürüyo kendine
ÖZEL MESAJ BEN ben kimseye hakaret etmedim............
ÖZEL MESAJ ADMİN : Mesajda lavuk yazıyor farkında değilsiniz sanırım? Bir kişiye gereksiz konuşuyorsun demek hakaret değil yani?

BEN ÖZEL MESAJ :lavuk sözlük anlamı olarak ''gereksiz konuşan kimse'' demektir.bu bir hakaret niteliği taşımayan yerinde bir sözcüktür..
kaynak:

BİRİNE LAVUK DEMEKTEN DEĞİL GEREKSİZ KONUŞUYOSUN DEMEKTEN BANLANMIŞIM İŞE BAKARMISINIZ.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...