ChaT 527 Telefonum Var Oyun Ve Program Arıyorum İnternetten Video Izleme Sorunum Var Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

45Enes

45Enes

Üye
    Konu Sahibi
ChaT 527 Telefonum Var Oyun Ve Program Arıyorum İnternetten Video Izleme Sorunum Var Yardım
Ch@t 527 telefonum var oyun ve uygulama arıyorum

İnternetten Video İzlerken Acılcak Gibi Oluyo Fakat Acılmıyo Lütfen Yardım ... :hmmm

mkacar20

Üye
bende de aynı problem vardı.telefondan kaynaklanan sorun değil sadece ayarlarının yapılması gerekiyor.vod ayarlarına gir 3g seçeneğini seçmen laızmdı sanırım şuan hatırlayamadım.ayrıca *3636# den de vodafone internet ayarlarını alabilirsin.sırayla ekrana cıkan seceneklerden 5-1 demen yeterli.ücretsizdir.

Erenzdemir

Üye
Arkadaşlar lütfen samsung chat 527 için oyun ve program paylaşalım lütfen çok acil gerek

CILGINTURK

Üye
aynı tel bendede var cok kotu ya ayrıca mkacar vod ayarları var mı bu telfnda ?? ben bulamadım
erenzdemır telden getjar mobile9 vs. gır ındır oyun 240 320 ındır tam ekran olsn :)

beşiktaş 06

Üye
chat 527 tema acil

beşiktaş 06

Üye
S5270 samsung tema acil lütfen paylaşın

Erenzdemir

Üye
Beyler size tavsiyem ilk olarak e71 oyunlarını indirin ve kurun bende çalıştı sonraki seçeneğim ise opera miniyi indirin mobile store var ona tıklayın telefonuna uygun oyunları uygulamaları hemen yükleyebiliryorsun diğer seçenekler ise mobile9 ve getjar hadi kolay gelsin

ceydaaltın

Üye
bende de bu telefon var ne oyunları ne de opera miniyi çalıştırıyo,java hatası yazıyo,öneriniz?

Üst Alt