Championship Manager 2010 240x320

Sponsorlu Bağlantılar

BOBO 13

Üye
link nerede arkadaşlar

beykozlu_emre

beykozlu_emre

Üye
bunların türkıye ligi ne zaman çıkar bılen varmı

rsxlmz

rsxlmz

Üye
bu süper oyunu 6600da oynamaktan mahrum bırakmayın beni..6600 için yeniden düzenleyebilecek olan varsa lütfen yardımcı olsun

paytal

paytal

Üye
harika :D

messi_15

messi_15

Üye
Ya uff TR versiynu yok muu?

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
Elinde türkçesi olan var mı? 2010 da olur

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Grafik açısından Cm-2009 dan bir farkı yok gibi geldi.Ama tabiki yenilenen kadrolar önemli!
Teşekkürler paylaşım için ;)

SecKoFre

Üye
6300 için uyumlu değil sanırım çünkü hata verdiyor oyun açılmıyor XpressMusic İçin uyumlu

lütfen cevap

naci34

naci34

Üye
çookkkk saols

hereklitoz

hereklitoz

Üye
    Konu Sahibi
6300 için uyumlu değil sanırım çünkü hata verdiyor oyun açılmıyor XpressMusic İçin uyumlu

lütfen cevap

saten s60v3 için yaılan bir paylaşım halbuki senin bahsettiğin 6300 s40v3 jardeş telefonunun sistemine uygun değil belki biraz oynatır ama bir süre sonra uygulama hatası falan filan gibi şeyler ile karşılaşırsın.

zipper78

Üye
teşekkürler harika bir oyun cm yi 2005 mobileden beri kullanyorum..çok keyifli biroyun..

nino4u

nino4u

Üye
Aradgm bseydi lm de bulursan ekle dostm tsk

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler paylaşım için :oke:

Tahir788

Üye
Bu oyunun daha küçük ekranlısı var mı? Benim 6300 da çok büyük ekran çıkyor ve oynanmıyor

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

cem77

Üye
arkadaşlar ben n73 telefonuma yülüyemiyorum cm 2010 u lütfen yardımcı olurmusunuz

xXx3RH4N

Üye
n73 te oyun kayıt tutmuyor ne yapmam lazım

hereklitoz

hereklitoz

Üye
    Konu Sahibi
n73 te oyun kayıt tutmuyor ne yapmam lazım

yapman gereken şey oyunu kaldırmak ve yeniden yüklemek
eğer üzerine yazılsınmı derse nayır dersin yeniden başlarsın benden tavsiye lig dışı oyunculardan uzak dur. onları transfer ettiğim sezonlarda elbette bir sorun çıkmıştır

ahmet21x

Üye
kardes6600 uygun mu?

Üst Alt