"cfw yukleyınce garantı dışı kalırmıyım sorusuna" kesin bir cvp verebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
"cfw yukleyınce garantı dışı kalırmıyım sorusuna" kesin bir cvp verebilir misiniz?
arkadaşlar araştırdım telefon cfw yukleyince garanti dışı kalır diyenler var kalmaz diyenler var ben ne hikmetse ilk baktğım konularda hep garanti dışı kalmaz diye okudum sonra bir kaç konuda garanti dışı kalır diye okudum ancak garanti dışı kalır denen konulara yorum yapan arkadaşlarımız çok kesin konuşmuş "benim tanıdığım gönderdi telefonu hemn tamir edip gönderdiler" diyen var "ben gonderdim telefonu telefonu tamir etmeyi beceremediler YENİSİNİ gönderdiler" diyen war.
üst konu da da demişler garanti dışı kalır demiş iyice kafam karıştı.

aslında bu konuyada iki yorumun aynı anda geleceğini tahmin ediyorum...

alemburda

alemburda

Üye
ben bizzat yaşadım cihaz çöktü açılmıyor diye götürdüm anında garanti kapsamında yapıldı !

ysssf

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim snn cihaz yazılımdan dolayı çöktüğü halde garanti kapsamında tamir ettiler değilmi??

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında cfw yükleyince garanti dışı kalıyor,ama servise göndereceginiz zaman orjinal yazılım yükleyebilirsiniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
dert eme sen navifrim de n orginal yazılım indirip jaf la kurcan o kadar rahat ol cfw at orginale dönmek 5 dk dan daha az sürüyo

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
Arkadaslar C5-03 kullaniyorum. Ben simdi sistemi silip tekrar yüklemek istiyorum. Ben hard format attim ve sosyal paylasim klasörü icindekilerin tümü gitti. Bunu tekrar nasi düzeltebilirim? Oviden yeniden yazilim yükledim ama olmadi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt