SilentOne
Üye
cfw atıldıktan sonra oluşan bazı sorunlar forumda çok rastladım bole sorulara bir açıklama yapsam :D
şimdi arkadaşlarım etkili bir konuşmaya giriş xD neyse cfw i telefonuna attın diyem şöyle sorunlar oluşabilir.
- şarj süren de kısalma
- cfw gömülen bazı istemdiğin şeyleri silememek neyse forumda kapsamlı bir araştırma yaparsan çözümünü bulabilirsin
- telefonda görüşürken sesin karşı tarafa kısık gitmesi yada karşı tarafın sesinin kısık gelmesi(tüm cfw ler böle bişi yok)
- gelen mesaj saatinde saptmalar tabi genellikle çok cfw değiştirirsen oluyormus dikkatimi çeken buydu
- cfw hazırlayanların *#0000# yaptıktan sonra cfw hazırlayanın adının olması
- eğer cfw kurulu telefonu garantiye götürürsen kesinlikle garantiden çıkması
- eğer cfw yi tekrar orjinal fw ye çevirip garantiye götürür sen garantisine kesinlikle bişi olmaz
- arada telefonların sapıtması (her cfw de olmuyor bu )
- bu arada telefona cfw yüklemeden rompacherle yada hellox la garantiye götürürsen yinede garanti dışında kalır (habu arada garantiye götürmek den kastım (tenik servisten bahsediyom))
*** tam cfw yi telefona atarken pat telefon çöktü açılmadı teknik servise gonderdiniz şansınız varsa garanti kapsamına girer yoksa garanti iptal
- bu arada orjinal fw yi nasıl mı indiririm navifirm diye bir programla http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html buradan indirebilirsinz buradan indirim telefonunuza jafla atınızmı tamamdır
teşşekkür butonuna basmayı unutmayın
- şarj süren de kısalma
- cfw gömülen bazı istemdiğin şeyleri silememek neyse forumda kapsamlı bir araştırma yaparsan çözümünü bulabilirsin

- telefonda görüşürken sesin karşı tarafa kısık gitmesi yada karşı tarafın sesinin kısık gelmesi(tüm cfw ler böle bişi yok)
- gelen mesaj saatinde saptmalar tabi genellikle çok cfw değiştirirsen oluyormus dikkatimi çeken buydu
- cfw hazırlayanların *#0000# yaptıktan sonra cfw hazırlayanın adının olması
- eğer cfw kurulu telefonu garantiye götürürsen kesinlikle garantiden çıkması
- eğer cfw yi tekrar orjinal fw ye çevirip garantiye götürür sen garantisine kesinlikle bişi olmaz
- arada telefonların sapıtması (her cfw de olmuyor bu )
- bu arada telefona cfw yüklemeden rompacherle yada hellox la garantiye götürürsen yinede garanti dışında kalır (habu arada garantiye götürmek den kastım (tenik servisten bahsediyom))
*** tam cfw yi telefona atarken pat telefon çöktü açılmadı teknik servise gonderdiniz şansınız varsa garanti kapsamına girer yoksa garanti iptal
- bu arada orjinal fw yi nasıl mı indiririm navifirm diye bir programla http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html buradan indirebilirsinz buradan indirim telefonunuza jafla atınızmı tamamdır
teşşekkür butonuna basmayı unutmayın

) adam 166 mblık orjinal fwyi indirin kurun diyor,sonra normal jafla sadece offline,format factory ile manual flaş,dead usb,use ini seçip flashlayın diyor.bu şekilde olur mu ki? galba bende orjinal fw ile spb shell kullanacagım.ama bellide degil...