cfw atıldıktan sonra oluşan bazı sorunlar forumda çok rastladım bole sorulara bir açıklama yapsam :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
cfw atıldıktan sonra oluşan bazı sorunlar forumda çok rastladım bole sorulara bir açıklama yapsam :D
şimdi arkadaşlarım etkili bir konuşmaya giriş xD neyse cfw i telefonuna attın diyem şöyle sorunlar oluşabilir.
- şarj süren de kısalma
- cfw gömülen bazı istemdiğin şeyleri silememek neyse forumda kapsamlı bir araştırma yaparsan çözümünü bulabilirsin :)
- telefonda görüşürken sesin karşı tarafa kısık gitmesi yada karşı tarafın sesinin kısık gelmesi(tüm cfw ler böle bişi yok)
- gelen mesaj saatinde saptmalar tabi genellikle çok cfw değiştirirsen oluyormus dikkatimi çeken buydu
- cfw hazırlayanların *#0000# yaptıktan sonra cfw hazırlayanın adının olması
- eğer cfw kurulu telefonu garantiye götürürsen kesinlikle garantiden çıkması
- eğer cfw yi tekrar orjinal fw ye çevirip garantiye götürür sen garantisine kesinlikle bişi olmaz
- arada telefonların sapıtması (her cfw de olmuyor bu )
- bu arada telefona cfw yüklemeden rompacherle yada hellox la garantiye götürürsen yinede garanti dışında kalır (habu arada garantiye götürmek den kastım (tenik servisten bahsediyom))
*** tam cfw yi telefona atarken pat telefon çöktü açılmadı teknik servise gonderdiniz şansınız varsa garanti kapsamına girer yoksa garanti iptal
- bu arada orjinal fw yi nasıl mı indiririm navifirm diye bir programla http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html buradan indirebilirsinz buradan indirim telefonunuza jafla atınızmı tamamdır

teşşekkür butonuna basmayı unutmayın :D

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
yukardaki sorunların en az biri için konu açan üyelere iyi oldu. :) teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
önemli deqğil

furkan5800

furkan5800

Üye
ii miş bildiim şeylerdi ama bilmeyenler öğrenir

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
zaten bilmeyenler için zaten

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş bu orjinal fw atmayla ilgili hiçbirşey yazmıyor.DH de gördüm(DHdeki psp 1004:ehe) adam 166 mblık orjinal fwyi indirin kurun diyor,sonra normal jafla sadece offline,format factory ile manual flaş,dead usb,use ini seçip flashlayın diyor.bu şekilde olur mu ki? galba bende orjinal fw ile spb shell kullanacagım.ama bellide degil...

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim sen opda dan sertifika al 2 yada 3 tane ev ekranı at oradan witgezer indir ve masa üstü ekranını yandöndürmeyi yap tamamdır alsanacfw gibi bişi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt